|
Интересни блогови |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Romeo
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Ноември.2006 во 11:05 |
otsega bi sakal da procitate nesto od blogerajot sto stvarno mi se sviga ili e interesno , a moze i za dobr raspolozenje , i vie dragi moi moze da spodelite nesto sto vi se bendisalo |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чујте и почујте!
Драги мои форумџии си отворив блог и ме интересира вашето мислење!Ете така просурфајте малце! А ако се прашувате зошто ми е на англиски еве вака сега ќе ви кажам-На тој начин можев да ставам реклами на мојот блог!Затоа дечки кога сте веќе кај мојот блог не само што сакам да чујам ваше мислење за него,туку и сакам да кликнете и на некоја реклама....Да ми пораснат бодовите а и шансите за некоја заработка!А сега ајт шо чекате ИДЕТЕ И ВИДЕТЕ!Ама внимавајте! Изменето од Синдарела - 15.Ноември.2006 во 08:25 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна работа нема шо тука!Ама ќе видиме како ќе иде!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом сум се нафатила ЈАС мора да иде!
И како ви се свиѓа форумџии мои! Ајде сега уз по едно кафе и муабет да си направиме! |
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас кликнав на сите реклами на твојот блог, ми должиш 0.10 евра
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuuuuuuuuuuu
nego aj kaf stom e za tebe nema problem! |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kaf pa niso ne prokomentira!
Samo deka si kliknal na reklamite a kako ti se dopaga blogot? Изменето од Синдарела - 15.Ноември.2006 во 18:23 |
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересен е и мене ми долзиш 0,10 евра (само се зафркавам)
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka ako prodolzime sto ke bide kar za Sindarela :)
Odlicno uste vcera go otvoriv ima dosta interesni raboti da se procitaat.Za sindi samo edno golemo BRAVO!:) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала фала
ама мозе кој сака да ми прати некој текст за тие теми!ЉУБОВ МОДА ФАНТАЗИЈА и ке му ги објавам се разбира со негов потпис! |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo ova Sindi:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe klikaj tamu
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |