|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
shnajder
Група Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Октомври.2006 во 23:23 |
Dali bi odele so nekoj/a samo zatoa sto ima pari, shetanje, shoping, jahti, skapi podaroci, veceri, luksuzi i na kraj da zavrsite so brak, i cel zivot da ziveete vo laga/prema sebe/ lazni izgovori ili bi bile siromashini so nekoj cel zivot samo zatoa sto iskreno go sakate???
|
|
shnajder
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka na forumov i tekako ima devojki koi se za vtorata kombinacija ,samo aj da ne gi imenuvam...
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov
pa i vo koliba da ziveam so toj sto go sakam |
|
shnajder
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da , ama koga ce vidis drugarka ti se seta so debelion" u Viena, kupila versace..a ti nemas ni za sendvic", iskusenieto ce padne vrz tebe..
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa imam puno takvi drugarki i poznanicki, i sum shetala mnogu, i edno znam, ne e bitno kaj si tuku so kogo si, bitno e da ima ljubov megu nas, a ne bi odbrala covek so pari , sto ke mi e ako ne go sakam, nema da mi vredi nisto toa sto ke ja vidam viena ako vo mene ne osekam ljubov kon toj covek, studenilo i praznina, sto ke mi e, ljubov so pari ne se kupuva
|
|
shnajder
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes sto, ...hmmmm super ako e taka..cestitki..samo uste po super bi bilo ako ne go smenis mislenjeto....
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta(pomegu dvajca par.) doaga niz vrata..............meguta ako se nema pari.........bega niz prozor. vo brak mislam deka najgolemiot problem i kavgi...doagaat od nedovolnite paricni sredstva. Samo od ljubov ne se zivee...........pa koj sto saka neka kaze.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, ama koga treba taa da legne so toj "debelion"...
|
|
Romeo
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas i ljubovta isceznuva kako sto isceznuvaat parite od tvojot dzeb na krajot od mesecot
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tka e Jelena najdobrata kombinacija e lubov ama so poln paricnik .
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da...ma toa e cool kombinacija!
Megutoa dokolku..partnerot nema pari...a e uporen, raboti,aktiven....togas zasto da ne.
A mister ili atleta...koja sto po celi denovi e vo fitnes centar,ma kolku i da go sakam ke go ostavam....
Mene mi treba....jaguar vo garaza, mecka vo plakar.......i tigar vo krevet....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pari so ljubov ne mozes da kupis nitu pa obratno lubov so pari da kupis nikade go nema [ps ups ima ima i ova samo vo nekoi zemji nekoj maharaca sto ima 47 zeni doma hramce ]
mnogu loso ste ja definirale temava iskreno nema stil kako na prvin
ne mozes da biras ljubov ili pari parite se egzistencija momentalno vo ovoj tolku materijalen svet a ljubovta e eden vid sila razbiranje potreba za sovladuvanje na preprekite vo ovoj materijalen svet i toa ne sam potrebni se dvajca za igra a parite sto mozes i sam da gi potroses taka
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E Jelena Jelena, pa takva kombinacija ni vo knigi gi nema, neka ima lada i malcice stomace ama redoven vo domasni obvrski i neka prede od milost pa i paricka da dava ete ti balkanec ...
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"If you have it [love], you don't need to have anything else.
If you don't have it, it doesn't matter much what else you have." |
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |