|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Октомври.2006 во 11:37 |
колку и кои странски јазици ги знаеш? Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:52 |
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonski, angliski i ucam germanski i italijanski
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
germanski (majcin jazik mi e ), angliski, makedonski
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nu zajec nu pagadji
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kanis bre palikarja?
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nevim o cem bych tu mel psat nebo jo?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Микуш да не сакаш сакаш да ти одговорам на сите...??
Англиски, руски, полски, не го говорам само, одлично го познавам., јер се српски рачуна? грчкиот не го говорам го разбирам.. Бусх и видели са словенском.. Шала на странма, германскиот и францускиот не ги занам, мада со мимики може да се разбере само има пуно ходања Ај доста е |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
англиски - покрај компјутерите,
француски - од школо, да отидам ќе се снајдам во франција, германски - учев основни работи од прирачници, италијански - ептен малку, грчки - сакам да научам |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonski,angliski,romanski i se trudam da zborvam nekolku dijalekti na makedonskiov ama ne znam kolku sum uspesen.inaku odvreme na vreme se trudam i srpski da kazam neso
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam dobro angliski (srpski, hrvatski, bugarski i takvi nekoi ne gi brojam), razbiram shpanski gore-dolu dobro, a planiram da ucam albanski vo dogledna idnina...
|
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлично говорам Македонски(литературен, охридски и скопски дијалект-посебно ме биват за скопски)
англиски по троа...разбирам и знам да вратам во неопходни ситуации
германски-нешо ситно
сфе на сфе јазици ама ич од ич не ми одет...
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muvje DZIN DOBRY
vsystkinm tu na forumnje panjenky i panovje |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonski[majcin]albanski,germanski,angliski,turski[malce],francuski i italjanski[pomalce ]:)
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Англиски - одлично
Италијански - многу добро Шпански - многу добро Српски - одлично Хрватски - одлично Бугарски - одлично Француски - доволно Руски - доволно Германски - доволно Латински - превод - многу добро... Со интерес за учење на: Албански Грчки |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |