|
Барам противници во Фудбал |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Октомври.2006 во 01:10 |
Ako saka nekoj da se najdeme na termin ne e vazno cij e,moze i gostinski da e za mal fudbal neka se javi so poraka,neka spremi ekipa i da odigrame edna prijatelska vo nekoj od skopskite baloni ili sali. Nie sme "Andonoff's team " vo brazilski zolti dresovi
so svoite preziminja na grbot.
Moze i publika od clenovite na idividi-forumot da dojde malku na zezancii.Javno ke zakazeme utakmica koj saka neka poveli.....Kako Makedonija sme.....
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da vidam,dali ima fudbaleri od netov ili samo muabetcii i greaci na stolcinja......
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nindza,ajde da te vidam na delo sto fraer si.Na net si zver,ajde da vidime
na fudbal kako kotiras......Predizvik frlena rakavica......
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас играв едно време по скопските балони фудбал, и имав своја екипа, но тоа беше пред скоро година и пол, така да, сите мои другари сега се бајаги зафатени, и тешко богами да соберам јас некоја екипа
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duse,ne pametam nekogas da sum prestanal da igram,a verojatno nema ni da prestanam nikogas..... ako te biva ostavi telefon ke te viknam nekogas,A Ako stvarno te biva togas ke te zemam u ekipa..... Kako sakas..... Denes go trenirav sin mi i go proveruvav do kade e....Bogami odlicno gi sovladal lekciite.Kako 9 godisen partal gi pravi i osmoodelencite..... duri go krstiv i Darko mozes da zamislis zosto,samo se nadevam deka ke bide mnogu podobar od postariot imenjak i ke stane vistinski fudbalski lider....Pozdrav (Maradona) |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke organizirame......
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponudata e otvorena za site od forumov sto sakaat da igraat protiv mojata ekipa.. Ima i druga opcija da napravime ekipa na idividi bi mozelo da bide interesno.................................................................................. |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ke go zemam ghoust i lou weed , samo da najdam uste dve mladi deca i golman i posle ke raspravame za termin....
Plus uste edna rabota... da ne tepate grubo posto poradi toa izbegavam da igram ( povreda na koleno ) Ako ja biva vaka i ako najdam uste dvajca ke izigrame PS ja sum centarfor taka da pazi se |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
син ти ќе биде некој и нешто само доколку го однесеш некаде подалеку од тука, каде што има вистински школи у права смисла, кои што ќе го согледаат неговиот квалитет и ќе кажат, овае е дете кое што вреди да се тренира... |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моето место од секогаш беше бек, иако сум постигнувал многу голови |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa pa pa ...zadnja linija imam toa uvek mi trebalo uste nekoj da se javi pa pazete se andonoff team
|
|
|
|
football manager
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nindza i Ghost jas ne ve poznavam no vi davam sansa vie da me zapoznaete,ako imate vreme dojdete vo Gac Kaj slepite vo K.Voda znaete kade e balonot sigurno.Igrame vo vtornik od 19.10 do 20.00. Mozete slobodno da dojdete da me vidite i da se zapoznaeme jas cestam posle utakmica vo kafeanceto kaj Gac so ekipata.Pieme kolektivno kisela voda i caj no za gosti moze i zestoko ili nekoe spec-kafe......Povelete ako vi se dopagja igrata ke se dogovorime ako ne molcete i nikomu nisto... Pozdrav od andonoff-Maradona...... |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubava ti e idejata ama nie od idi vidi ne sme kompaktni... za futbal i ostanati raboti taka da tnko ke bide ama ako ima sansi ja ke ti javam obecavam
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazycat e golman...i THE BEST!! taka da fakat uste 1 i eden za rezerva za mene...... |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |