|
Генијални мисли |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:17 |
||||
da gi stavime tuka nasi najgenijalni misli
|
|||||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
PUKANKA:
Sto ke ti e razum koga site si imame zlatno srce......kraj kraeva i vaka i taka gresime, a sto e najtragicno greskite sto sme gi napravile slusajki go razumot se uste pokatastrofalni, zasto kao demek postapkite bile prethodno DOBRO OSMISLENI Zatoa sekogas ke si go slusame srceto--TOA nikogas nema da te napusti(za razlika od zdraviot razum) |
|||||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
DANA:
A zarem za 2-3 dena se ragaat emocii? Davam be, ako mi se sviga, i ako mi e do sex, zasto da ne? |
|||||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
MisIca:
Od forumov MIKUS NATALIJA LOU WEED NE GI PODNESUEM OSTATOK E SVE OK |
|||||
MaCkIcA
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
POZDRAV CMOK MisIcA---MACKICA
|
|||||
MaCkIcA
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ako mojte zborovi so godinite dobile sila i ubavina,ne baram izvinuvanje poradi toa
|
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
boli..poentata e da drug ti gi postavi mislite na topikot ...sto mislis ti ...izgleda ne se sl*gash a ?
|
|||||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
IVIN:
nikogas e zbor veten nikogas e son neostvaren nikogas e se za da se dojde do nisto da imas seeee treba da nemas nisto a da imas cuvstvo deka imas seeee.... |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
brza:
pa ,samo poznati i e*am,...koja nepoznata bi mi dala? steta sto nemozam da ja uramam tuka Изменето од anakin - 04.Март.2007 во 02:04 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
NOBODY IS PERFECT,I am NOBODY
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
brza: 2tor pat
I?,.....koga go otkri pederlakot kaj tebe,....jas duri sega,...otkako mi kaza deka i ti si,.... |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
big kiss:
Леле Брза ќете убијам На која тема бе? ако не веруваш дојди да се увериш... а уствари што се зарам ја со тебе?..... Мисли што сакаш..... hahahahah so da se uveri deka ne si po sexot? i fantaziite hahahahhahahahhahhahhahahahahhahahah lele denes umiram od smeenje Изменето од anakin - 10.Март.2007 во 15:42 |
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |