![]() |
|
Дали ви се случило? |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Август.2006 во 07:50 |
Dali vi se slučilo koga ste v o prodavnica počne vikanje derenje plačenje od strana na deteto dokolku go odbiete da mu kupite toa što deteto go bara Jas baerem so mojata kerka imam sreća za takvi raboti Včera vidov eden takov primer vo prodavnica
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mi se slucilo. Znaat da pobaraat nesto od onie drangulii po kasite, no i da razberat ako kazam ne.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
More kakvi se nashive prodavachi ako pochne da piska ke ve izbrkaat od prodavnica vednash
|
|
|
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Koga si odime od prodavnica obavezno mora da kupime 100 crcki od po 5 denari vakvo-onakvo, ako ne i kupam ne vika duva so nosot i se zapinja " se lupa od zemja"... prodavackite ne znaat pa mnogu cesto i kazuvaat deka se stari i deka utre ke donesat novi, pa taka nekako se razbira:))
Изменето од vesni - 28.Август.2006 во 00:20 |
|
![]() |
|
ванчо2006 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
за такви деца се знае -само ќотек
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
e bash ke bidesh ili si i ti "nekakov"roditel
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
pa za nekoi ....kotekot od rajot izleguva
|
|
......
|
|
![]() |
|
za nikogo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
treba ,,,,treba ,,,od iskustvo ...treba da se znae koj go ima posledniot zbor ...a inace mnoguuuuuu prikazni za toa deka kotekot pozitivno deluva ...
|
|
......
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Pa sigurno se slucuva. Toa e sosema normalno koga kupuvate so deca. Od iskustvo mozam da kazam deka pri kupuvawe i deteto treba da bide aktivno vo smisol dali zedovme se, da ne zaboravivme nesto. Inace mi se nema sluceno da kerka mi koja sega ima 9 godini, bas drasticno da place ili bara neodlozno nesto .
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
![]() |
|
Terminator ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 3 |
mene licno mi se ima sluceno,tatko na dve maski (5 i 3god)deca,ali nikogas ne sum upotrebil sila(kotek na naski).Imam sreca da moite deca posle kratka konverzacija imaat doverba vo mene i prestanuvaat so teatarot!
pozdrav |
|
Terminator
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
si cul li ti za prikaznata deka se se vraka?...i eden den decata stanuvaat vozrasni, a nivnite roditeli pogolemi deca od svoite? |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Da cuknam od drvo no takov problem si nemam so kerka mi!
Koga ke vlezeme vo prodavnica, uste od pocetok i kazuvam deka moze nesto da si odbere, na primer sokce, jogurtce, kiflice! I taa si znae, ke si odbere nesto si go cuva vo racinja i koga ke stigneme na kase go stava da se plati i tek togas go otvara!
No toa se raboti koi jas i da sum sama bi gi kupila
![]() Ako vidi nesto sto bi sakala da go ima, sekogas prasuva dali smee da go zeme, nikogas ne zema bez da prasa! Ako mislam deka e dobra stvar i go odobruvam, ako mislam deka nema potreba za toa nesto, se spustam na nejzina visina i i objasnuvam zozto toa ne moze da go zeme...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |