![]() |
|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Август.2006 во 15:23 |
Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................
![]() ![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
Torn ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
taa e samo za crna hronika, kosava mi se kreva od glavava samo koga ke pomislam na nea, a koga ke ja vidam kosava ke mi se seli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
dragica n. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
pa so i fali,bas e dobra za raspolozenie.mozis da umris od smea...
|
|
MASKI PODARETE CVET NEKOMU
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Биљана...ах...Биљана..
Благодарам кој и да ја тргна..Сега може раат вести да се гледаат.. Да чита секој може..Но, толку гестиклуации, паузи, тонации на гласот не сум видела со толкав размер на преувеличување... Ужас.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Лелеле Нате баш ужас , како што си опишала
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da,bas taka Biljana Sekulovska-crna hronika
Edna pricina zosto da ne gledas A1 vesti.Jas ostanav bez tekst,se sto mislev da recam kazaa pogore... |
|
![]() |
|
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Abe sto zborite?
OVAA "STRUKTURA" VEKE NE E NA TV? ![]() ...odma ukljucuem TV ipocinjam da gledam! ![]() ![]() ![]() |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
![]() |
|
JASTREB ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Si ja raboti rabotata za svoi pari, greshka e vo onoj koj i dal da raboti toj del.
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
![]() |
|
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Не е тргната него е пратена во Брисел како директен известувач.... така да кога ке речат на А1 дека очекуваат директно вклучување од Брисел одма мењам програм ![]() |
|
Itn...
|
|
![]() |
|
LUPUS ET ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
A, TI? |
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
![]() |
|
new mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
dobra e.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ne i se davaj, neznachi ako tatkoi beshe voeno dushkalo deka i taa e. Taa sirotata ne e ni svesna kakva e. Nedajse, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |