![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Автор | |
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 30.Јули.2006 во 17:54 |
Што пиете во текот на ноќниот живот ?? Дали можеби земате нешто за да ја загреете атмосферата
![]() ![]() едит поради прегледноста на темата ![]() Изменето од BisernA - 28.Јануари.2009 во 22:11 |
|
ovoj den e prekrasen ako sam go napravis
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti sweety izgled sega gi otkrivas koktelite a?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
eve jas pijam vodka a u momentot caipirinja mi e top koktel brazilski e
|
|
![]() |
|
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
NE SUM PREBARALA BAS TUKA ZA KOKTELCINJA I NEMAM POIMA
|
|
![]() |
|
dojdi u bar ke te posluzam so edna tekila surise
|
|
![]() |
|
SEGA MI TEKNA NA KOKTELCINJA POSTO NEZNAM U PETOKOT KAKVI SE CUDA NE ISPIV I SAMO NA TIE MI TEKNUVA IMETO?
OMILENO KOKTELCE?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mila imame tema bar na forumot
![]() Изменето од angelwings - 30.Јули.2006 во 18:21 |
|
![]() |
|
OK SWEETHEART |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
на вечер дринкам сокчиња...а у посебно расположение вино...какво да е ...само да не е она студенсконо ...киселина за 50 ден.
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
iiiiiiiiiiiiiiii....ova mi svuci na dobro drustvo aj ja ke pijam white russian ili pivce |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Pivo be, samo pivo, i viski ili campari..
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
dano, grofot t.e. jas ti prepisav recept odi vidi go
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
AJDE DA SE NAPIEME PO EDNA TEKILA KO ZA POCETOK
A?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |