|
Trackmania |
Внеси реплика |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јули.2006 во 14:51 |
Супер игричка за оние со натпреварувачки дух,
се игра on-line, а возиш за сопствената држава. но најдобро од се е тоа што играта е бесплатна :))) P.S. моментално Македонија е на 41 место од вкупно 75 држави. http://www.mofunzone.com/download_games/trackmania_nations.shtml Simneteja od tuka tezi 265 mb Изменето од FLipsi - 30.Јули.2006 во 14:53 |
|
Flossy173
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e mala
|
|
Be the best expect the worst!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mala e sto vi e vas. Aj vidi kolkavi se Doom3 pa Lord of the rings battle for the middle earth 2 po 4.5 gb se.
Ako imas adsl konekcija ili podobra odma ke se simni. A plus toa mnogu interesna igra e |
|
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ne e mnogu losa no ima mnogu mnogu podobri.Ona moze da se kaze e edna od postarite i po ne igranite igri.
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe KIKO ivanovski ako ti ne si ja igral ne znaci deka ne e igrana.Igrata si e okej vazno moze ga se igra ne e naj jaka igra moze da se vozi bolid za koja zemja sakas mozes online da se trkas so nekoj drugar ili bilo koj drug.
moze da si pravis sopstvena staza po zelba. Jas gi imam igrano trackmania nations,tm united,tm united forever,tm sunrise i.... AKO SAKAS DA JA IGRAS KE JA SPUSTIS I KE JA IGRAS AKO NE TERAJ SI RABOTA I KRAJ POZZ Изменето од elektro - 03.Јули.2009 во 23:09 |
|
DRIFT MASTER
Група Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super igrica a united da ne zboruvam se nadminale.
|
|
DRIFT
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |