|
Совршен Миленик |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
FESTER
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јули.2006 во 01:30 |
Како според вас изгледа совршен домашен миленик??
|
|
Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini, ama malku mi e glupavo da se bara ili zamisluva sovrsen milenik. Sekoj na svoj nacin, specificni se site, i sekoe zivotno si e individua, a site se sposobni za bezrezervna ljubov. Za mene, moite milenici se najsovrseni na svet i ne se nisto polosi od milenicite na drugite luge. Koga nekoj ti dava ljubov, bezpredmetno e da se bara sovrsenstvo, sve ponataka e izlisno.
|
|
FESTER
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni toa ne postoi. Zavisi od uslovite i moznostite sto gi imas. Tuka spaga vreme, prostor i finansii. Na primer, mnogumina mislat deka ribite ne treba da gi setas i da gi banjas, no akvariumot si bara dobra oprema i griza okolu nego, a vo toa treba da se vlozat i vreme i pari.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Yoco
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i to kako..eve gi vidov samo poslednite 2 komentari i odma da vi kazam siguren sum deka ne ste cuvale ribi...da ne recam ali tie se poteski i od kuce za dorzavanje....ali ima lesen milenik za cuvanje...macka...sama se banja,moze sama da se snayde za yadenje a pak e mila.momentalno cuvam 2 macki i kuce -pudla i ona i pokray toa sto e naucena na mnogu raboti pak e teska za cuvanje.a da ne sakate slika da vi stavam od nea?ustvari ya sum nov pa neznam ni dali moze?ni kako?ke treba da protumacam malce/
|
|
VirtualA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куче и ништо друго
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima polesni i poteski za cuvanje, ama bas da kategorizirame, koj e najlesen, toa malce tesko. zatoa i rekov, mnogumina mislam deka na ripceto mu treba samo vida i nisto poveke, ama ne e taka. Posebno ako cuvate nesto kako diskus...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno IGUANA-ta mi e omileno zhivotinche.............. Je*iga odrzhuvanjeto............. Toa shto sakash da si chuvash i si sakal da si go posvoish (zborot "kupuvanje" na milenici e taka odvraten) kje si go gledash so ljubov......... ti si si go sakal neli?!??! Pozdrav..........
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe, toa iguanite.. terariumot da go pogodis, temperaturata, stepenot na vlaznos.. trista cuda.. ama pa, ubavi se mnogu..
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li poubavo galenice od zenata
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega i ti.. Od zenata dobivas nesto sto nemozes od milenikot, ama od milenikot dobivas drugo.. Ne te zamara kaj si bil i so kogo, i kolku si piel, ne bara rapotri od tebe za nisto, a sekogas e spremen za galenje i ljubov..
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da i plus ako ti se ebi so drug nema da ti bidi krivo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OH YEAAAAH!!!! |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto Zivotince za mene e sovrseno se vika Dzoni 8 godini e i e kralski Pikinezer
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |