![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() Испратена: 30.Јуни.2006 во 14:58 |
Дали е толку светла? И дали светлото е само од едната страна или има и некоја темна страна на медалот?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
Абе гледа некој светла точка? Со Оливера Трајковска?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() |
леле цепки човече
![]() бучковски беше на "судната " столица, а имаше многу кои го напаѓаа меѓу кои и една жена така у години не знам како и беше името со неа највеќе се препуцаваа водителката не можеше да ги смири па им ги исклучуваше микрофоните на моменти, сум се згазил од смеење ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
А како почна, пред некоја година, демек некој ќе ни ја покаже светлата точка во оваа темнина, а тоа некој ќе биде слабичката Оливера Трајковска!
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() |
ми се допага новинарката !!......прва лига е !! .....дали емисијата е нарачана или не ....не знам |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
Svetla tocka so PRimavera Kazitrajkovska |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
![]() |
treba poveke da se zafaka so nezgodni prasanja
|
|
![]() |
|
![]() |
Може не смее сама да ги составува?
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() |
Гледам ако ја начекам , не ми се допаѓа баш концептот, многу подобро би било Оливера да поставува прашања.
|
|
![]() |
|
![]() |
Сега мислам дека треба да следува интервју со идниот премиер, што велите вие?
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() |
...и јас безкрајно ја поштувам...екстра е типката...а за емисијата како емисија и не сум баш најзаинтересирана...не ме знимет емисии со таква тематика...политичка
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
![]() |
we need inside information, ако има некој, who is the next guest?
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
![]() |
Pojma nemam ama epten mu e faca emisijata a nea mnogu ja postovam oti ja bidva za to so go raboti.
|
|
и то...
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
на Оливера само и фали малку познавање - се фаќа во теми кои ги разбира и не баш толку - ал замислата, и концептот и е на место, башка има и фаца за тоа.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |