|
ИЗБОРИ : ЦРНО-БЕЛА ОПЦИЈА ИЛИ ПАК НЕШТО Д |
Внеси реплика |
Автор | |
To_Me
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јуни.2006 во 20:15 |
Во минативе години на транзиција постојано беше докажувано и покажувано дека не може да постои некоја трета опција која навистина би ги бранела интересите на народот и граѓаните на Македонија.
Се беше овака додека не се појави на сцената една нова опција наречена Нова Социјалдемократска Партија која полека, но сигурно настапи на политичката сцена на плуралистичка Македонија и денес веќе може да се пофали со голем број на членови и мноогу поголем број на симпатизери кои увидувајќи дека во обата политички мамути има се, само нема волја за работа и за бранење на државните интереси ја пронајдоа својата врска со НСДП и нејзиниот лидер. Увидоа дека е време да се смени Црно-белата или ЦРНО-ЦРНАТА шема на гласање и се посигурно е дека својот глас ќе го дадат за онаа трета опција или третиот Пат кој беше долго најавуван, а денес еве веќе е на сцена со вистинското свое лице преку НСДП и Тито Петковски. |
|
kris
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам нешто ново |
|
ке ви бакне месечина
|
|
To_Me
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве една прекрасна можност за да се приклучиш кон една нова идеја и нов начин на практицирање на власта различен од досегашниот неефективен начин. На еден нов начин да и помогнеш на својата држава. Посети го линкот, провери и увери се!
|
|
Dolanc
Група Регистриран: 24.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИТОВОТО ИМЕ НЕМА ДА ЗАГИНЕ!!!!!!!!! И ПО ТИТО, тито! Илерииииииии.......... |
|
Joža je bil kicoš!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STANE sosema otkachil,......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе каков Тито уште ни чурат ушите од него,неможе луѓето од голи оток да се избројат батали ти тоа,Доланц така е васпитан ама готово е више и со тие таквите ке си изумрат полека полека па Титовото име ке биде заборавено и занемарено.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашајте го Тито кој чин го има сега и кај му се еполетите, ги немаме видени ниеднаш? И дали како висок офицер, во резерва, се јавува во АРМ, одвреме на време, на консултации т.е. рапортирање?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dolanc
Група Регистриран: 24.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море луѓе, не разбирате иронија и цинизам ........ Јас сум на зијан и од Тито Велики и од Тито Мали. |
|
Joža je bil kicoš!
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |