|
"Foto Akcija" |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Andon
Група Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јуни.2006 во 14:54 |
Почитувани колеги и пријатели, имам чест и задоволство да ве информирам дека вчера се формираше фото-клубот „Фото Акција“. Основачи на овој клуб се ЗФМ и сите љубтели на фотографијата кои гравитираат кон ИДИВИДИ форумот. На собранието беа присутни 11 фотографи кои избраа раководство на клубот, и тоа: Претседател: Мире Славејков Заменик на Претседателот: Зденко Петровски Благајник: Боби Кузмановски Сите членови беа едногласни дека задачата на „Фото Акција“ ќе ги преземе сите активности поврзани со ппуларизацијата на аматерската фотографија, како што е Изложбата на аматерска фотографија на ЗФМ, Фото - сафарито на ЗФМ и така натака. Зачленувањето ќе го врши Претседателот на клубот. |
|
Andon
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што треба за да се стане член (покрај тоа да се дојде на договорениот собир во Мала станица)
|
|
Andon
Група Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mu se javis na Pretsedatelot na klubot i da go prasas :)
|
|
Andon
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj so sreka neka vi e,i cestito funkcii
|
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve jas go predlagam zatko da bide pretsedatel na avstraliskata filijala na klubot so sediste vo melburn
|
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gotovo, koj dojde dojde, koj ne dojde, mu kidna vozot...
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvicnite predlog resenija za logo na fotoklubot site sugestii za dopolnuvanje i izmeni se dobredojdeni. Mene licno mi se dopaga vtorata varijanta, samo so dodadena ramkata od prvata. Cekam vasi mislenja i komentari A ova e maloto logo Изменето од bobicar1 - 10.Јуни.2006 во 13:54 |
|
zarijan85
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej gotovi se....:)super!
mene mi se dopaga najmnogu prvoto...i vtoroto ne e loso...a tretoto i cetvrtoto ne!:( Pozdrav! |
|
KoKi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo tretoto ne! :)
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DeeMee se majtapis so mene a? Ako i majtapot e za luge,koga ke dojdam vo skopje ke pobaram pristapnica pa po site zakoni ke se zaclenam ako me primite XEXEXE,samo napred
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Број 4 ми е нај интересен..
Само малку да се скрати молам и не знам дали да остане во оваа форма... Инаце како боја е ок не знам дали е погодена според Мире.. Во секој случај нека ја подсобере Боби .. Ке размислам на ова пе ке ви јавам.. |
|
|
|
KoKi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si deka e dolgo...
ova ispaga deka e nameneto kako baner za web-strana... dodeka logoto moze da bide istoto bez mrezastata pozadina!
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ova e logo za web-strana i za memorandum za dokumenti i sl.raboti
Denes sleduva vtoriot del, sostaven samo od fotografot, AF i imeto fotoakcija vo kvadraten format Bidete malku potrpelivi |
|
bibse
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 09.Декември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Weaseling out of things is important to learn. It's what separates us from the animals ... except the weasel. :):)
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |