|
Online Igri MMOG |
Внеси реплика |
Автор | |
bambus
Нов член Регистриран: 26.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Мај.2006 во 03:16 |
http://www.terracorps.com/
Interesna online igra FPS. MMOG znaci (za tie koj ne se zapoznaeni) "Massively Multiplayer Online Game", ili ti cel svet igra simultano vo edna opsta vojna. Toa barem vazi za ovaa igra. Vidi, interesna e, a duri ima klan "Divizija_SFRJ". Kao, vojuvame za digitalna SFRJ. Kakov trip... |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi znam ovie igri mi se omileni osobeno "world of warcraft" najpoznata igra od vakov vid, a sleden konk*rent sto treba da izlezi e "lord or the rings on line". Ovie igri voedno se edni od najzaraznite igri ko ke gi pocnis tesko otkazvanje .
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne mi e jasno u igrata
|
|
Flossy173
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silkroad online mi se dopaga no mi prai error vo download-ot.512 MBMi se dopaga silkroad preku internet isto e kako i MMORPG!
|
|
Be the best expect the worst!
|
|
Skipper
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vi neso sli4no na world of warcarft samo sto e besplatno
|
|
Skipper kick your ass
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се заразив со ОГАМЕ и сега само тоа тепам
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ja kupam Lord of the rings Online - http://www.lotro-europe.com/ ama na sajtovive zo online shoping ne ja isporacuvaat vo Makedonija. A vo drugi zemji kako Bosna,Ruanda,Tobago mozelo.Uste eden dokaz deka sme zadnja rupa na sviralu
|
|
Nesho
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А дали некој ја игра Lineage II ? Гледав клипови на You Tube добро изгледа а моментално неколку милиони играчи ја играле. Во една играчница пробаа да ја стартоваат но не беше успешно . Можеби сега ја играат не сум појден тамо подолго време.
|
|
I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades. Unknown to Death, Nor known to Life. So as I pray, Unlimited Blade Works. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја играв играва и не нешто посебно. тоа тенкот одвај се вози и брзо ти снемува муниција
|
|
DANTE
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас од MMORPG (Masive Multiplayer Online Games) играм само Guild Wars. Играв и WOW ама ми здосади. А да ви казам да си ја земете Guild Wars посо мислам дека е 100 пати болје од WOW ! Јас ја играм веке 4 месеци и е одлична!
|
|
DANTE_KING
|
|
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се 4 месеци, WoW играм веќе повише од 2 години и не здосадува, него ако се почне расправа Guild Wars vs World of Warcraft крајот не знам кај ќе е, како по обичај Ајт аирлија првиот пост. |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха - на http://www.deviantrealms.com - free lineage2 server http://www.youtube.com/watch?v=vAXmnjjolNc Изменето од m__g__ - 27.Мај.2007 во 22:05 |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ja idninata na MMORPG igrite vo 2008 : http://www.ageofconan.com Изменето од Neonic - 10.Декември.2007 во 04:52 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |