![]() |
|
Велосипедизам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Ај уште некој ден да се затопли уште малку
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
![]() |
|
SIKTER be!!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
ми недостасува.....
![]() |
|
![]() |
|
Сега не ми недостасува
туку почнува да ме нервира веќе петта година кејот ми е затворен....
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Има стази ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Што убава плажата на крајот.
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дечкото е доста спремен.Има десетици видеа и мислам
свој канал на youtube.Така да не ме изненадува на ова што се решил.Впрочем така и се стигнува до некој врв. И кој ќе помисли на ова,мора да биде спремен на доста скршени коски,ребра,по некоја плочка...А од искуство после триесетата и способност да предвиди кога ќе се смени времето. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ja ne se iskachuvam, ama teram sekoj den -
pravo! :))))) haiku velosipedizam |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
dosega 5 velosipeda imam unisteno, ne bea eftini, ama ne bea nitu pro, ama sepak vredese, sve e tolku ubavo koga odis nadolu so golema brzina...
![]() Изменето од chargerburnout - 07.Декември.2015 во 09:33 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |