|
Велосипедизам |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ...ti se javuvam..
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera i denes, po 7-8 km vozam.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков велосипед возиш ?
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barato Castelo, valjda taka se pisuvase...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
DuFFy
Нов член Регистриран: 27.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
катисајкл (caticycle) возам со РСТ вулушка ,Shimano Acera мењач и Truvativ осовина :):):)
иначе мнооогу сакам да возам точак...downhilll, X-contry, urban све сакам |
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очигледно ке имаме муабет ако се задржиш на форум :) , па добродојде :)!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa konecno posle dolgo vreme pak pocnav da vozam tocok
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas celo leto vozev... i site mi velea deka imam oslabeno... duri i doktorkata mi rece
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo plavusce
da ti kazam tuka e sekojdnevie velosipedot...site na rabota odat so velosiped, i da ti kazam i jas poleka se naviknuvam eve ovaj vikend vozev tocok i sega nozite me bolat |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celo leto od doma do slavija mesto da fatam na plaza so velosiped, pa se vrakav peski, a i na ugornicine po varoson go vozev
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двата велосипеда ни се Peugeot, едниот тркачки а другиот..што знам...нормален |
|
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se vozi mi se lae,arno ama nemam tocak.Ova sto se prodava tuka posto zosto se e mizerija.Edna sezona i frli go.
|
|
A.Z.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto znam kakov e?
Tocak....vrsi rabota! |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам да возам точак особено навечер
Изменето од ASTRIX - 27.Април.2007 во 22:38 |
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |