|
Боите и психата |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Мај.2006 во 07:45 |
kako vlijaat na vas boite???? kaj mene najveselo deluva zelenata boja, sekogas me polni so pozitivna energija, me odmara.....i sekogas pravi da se cuvstvuvam....zeleno a boja so me zamara e sivata sekogas me pravi....taka zagrizena za bezvezni raboti i depresivna...i me tera da sedam doma... sinata i pokraj toa so mi e najubava i najomilena cesto me potsekja na arogancija ama istovremeno i na ....sloboda, beskrajnost....itn... aj vie pisete nesto... Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:00 |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам природа со измешани бои, посебно во есен, кога се најприсутни нијанси на жолта и црвена, по дрвјата. Па кога на зајдисонце го гледате тоа богатство на бои, зелена, жолто-златна, светло-црвенкаста.... Мераци.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam crvena, rozeva i violetova. Mi odgovara sina. Cesto nosam crna. Ne podnesuvam zelena i kafena. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakam bojata na proletta, mesanjeto na boite kade sto dominiraat povekjeto, pred se kako spektarot na vinozitoto, no so poveke bi ja istaknala violetovata i bi ja dodala pastelno rozevata
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRNA e No. 1 gi sakam i drugite boi (mislam posebno na bela i sina) ama crnata sekogas ke mi bide omilena_ a zavisi i od vremeto |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сина...ме носи во морски длабочини, каде неважните работи испливуваат на површината и останувам сама, онаа вистинската, безгрижна, и мудра и наивна истовремено, исполнета со љубов, исполнета со скокотлива нескротлива желба да пливам, А КАДЕ ПЛИВАМЕ СИТЕ НИЕ? КАДЕ НЕ НОСИШ СИНИЛО ??? |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BELATA BOJA ME PODSEKA NA CISTOTA,NA NESTO BOZESTVENO,NA MIR I UBAVINA GI SAKAM I PLAVATA,ZELENATA KAFEAVATA I SIVATA ME ASOCIRAAT NA NESTI DOSADNO,BEZLICNO,TAZNO..... |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова ИСТОТО демек правам копи пасте.......... зелената.....но природната зелена.....зелената на пејсажот во пролет.... и врв...убедливо нај....боите на есента.....она што го доживуваш како колорит кога газиш низ парк или низ шума во есен со послани лисја на земјата.....едноставно најубаво........ |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нај омилена ми е Жолтата и белата ме подсекаат на сонце позитивност и на мир..
Ја користам зелената многу сакам трева, користам и сина ме потсека на небо на широчина на недоглаед на слобода. |
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene omilena boja mi e zelena,a crnata ne e boja tuku zaedno so belata i sivata se tonovi,a inaku skoro stalno sum oblecel vo crno,zaradi tos so crnoto mi asocirat na otmenost
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe lugje ne ve prasuvam KOJA VI E OMILENA BOJA tuku kazete kako vlijae taa boja na vaaaaaasssssss
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitno si se iznakazavme. Ne mi prijaat boite mnogu na raspolozenieto, ama vo crno se osekam sekogas ubavo_ za sekoja prigoda
|
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црвената боја ме прајт да се чуствувам моќно и среќно...црната ме прајт да сум како невидлива не знам зш...и многу ја сакам...невидлива во смисол ништо не ме замарат ко ќе сум облечена на пример во црно...сината ми е некако...ми се чинит дека сум во вода...(а во вода сум најсреќна)... и то... |
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bite ne vlijaat znacitelno na raspolozenieto no koga nosam crno se custvuvam mnogu ozbilno vrojatno zaradi toa sto taa boja me asocira na zalost, a rozevata pravi da se custvuvam raznezneto.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |