![]() |
|
Ролери |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne nikako.....nema so mene rolerki vo ranec.....
od doma izeguvas so rolerki i taka se vrakas... toa e za da nemas opcija (ako ne mozam ke si oblecam patiki)...vaka si prinuden da se snajdes i edinstveno taka se uci..... dojdi kaj mene na cas, i ke te naucam za eden den...... i am a professional..... ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
oh oh oh...e ti ako ne me vovedes vo red nema koj...more disciplina, kade ja stekna?
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
сакаш да кажеш поинтересно се треснува во пар
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
delfince mora i ti da dojdes ovaa samanta bezmilosen trener e osekam
![]() |
|
![]() |
|
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
a i delfince ke treba da go ucam?
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ти би ? |
|
![]() |
|
zasto da ne!!!!
a za smeenjeto ne vetuvam!! |
|
![]() |
|
аааа Blue...тогаш и ние ке се смееме
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ama togas ke te sopnam!!!
![]() nemoj mene da mi se smees!! treba da mu se klanjas na ucitelkata, a ne da i se smees!!! pa koj ke te izvadi na prav pat, ako ne jas!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaa....ok.....
jas odma na tepanje...hehehe..... odma revenge..... ![]() sorry |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
уште ли да чекам
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
za sto?
i tebe li da te ucam rolerki!!! pa jas ke treba da pocnam da naplakam!!! ![]() aj ako ve naucam za eden den......ke mi se klanjas cel zivot....deal? hahahha P.S. aj da ne ja prenesuvame raspravijata tuka....Doma ke se razberime jas i ti... |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
а ако не ме научиш за еден ден, нема да се исправиш цел живот.
сеа договорено е нели
![]() а за тоа дома, дома... не овде
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |