|
Ролери |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e nikogas ne sum rolal i ne mi e u plan ali toa e dobra rabota za zenskite da rolaat sogoruvaat kalorii i gi zacvrstuvaat muskulite :D
|
||
Месечина
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас возам ролери редовно, само да знајте колку сум вешта..
|
||
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba nekoe resenie da se najde za toj delot sto e na pocetok od stazata od kaj zabarot.Neznam zasto ne mislea na toa ama od tamo da se spusti ili kaci covek stvarno nema smisla.
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едвај чекам кога е потопло и сончево да си ги земам ролерките и на улица и да ролам....и да паѓам.... и да доаѓам дома со рани по рацеве и после да шетам со фластери
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
planiram na prolet da si zemam nekoi asalni dobri rolerki..ima nekoj takov nesto da mi preporaca,od kade.....
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja si kupiv pred 2 god.u Salomon,dobri se mnogu,kvalitetni..inace edvaj cekam da se stopli da povozam malce,iako sekoe moe vozenje zavrsuva so po nekoe pagjanje,zaso se zaletuvam ko luda nekoja..a i na patekana nema uslovi pretesno e i za tocaci i roleri..ali to je..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rilerkite se zakon i obozavam da si rolam
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes koja cena se dvizat, otprilika? I jas mislev da pobaram vo Salomon, kako pokvalitetni mi nedostiga lizganje letno vreme..pa resiv da rolam |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrazam roleri...velosiped sakam da vozam
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
подеднакво сакам и ролери и велосипед
таман мислев за викендов ролери да возам |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bljak
|
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam cueno ni videno nekoe masko da vozi roleri?? Nelson sta ti bi??? ti treba za kola , motor makar i tocak brzinec |
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako nemas videno maski so rolerki...e da ti pustam sliki od setalisteto kaj nas... motor mrazam
kola imam
brzinec imam
imam i nesto drugo
|
||
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne te lazam sea,ic ne mi teknuva koja cena bea..najdobro e da ides i da prasasda ne te lazam sea..inace togas jas koga kupuvav imase stvarno dobri.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |