![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 473> |
Автор | ||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Март.2006 во 14:15 |
|||
овде да се пише по нешто за тоа што ви недостига најмногу, помалце од најмногу и многу малку
![]() Изменето од blue |
||||
![]() |
||||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
mi nedostiga STIP......leleeee kje zaboram kako izgledat, pola godina ne sum bila tamu
![]() |
||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||
![]() |
||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|||
mi fali pravec na dejstvuvanje
![]() |
||||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||||
![]() |
||||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|||
ми фали сестра ми, која е на студии
|
||||
![]() |
||||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|||
ah rodnini.......ljubov.........eve ...........i mene mi fali silno brat mi .......
|
||||
![]() |
||||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|||
мене еден другар што не сум го видела некое време
![]() |
||||
![]() |
||||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|||
Мене мајка ми ми недостасува
|
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
![]() |
||||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|||
па што чекаш јави му се и на кафе ......ајде |
||||
![]() |
||||
|||
мене ми недостасува еден град......
|
||||
![]() |
||||
|||
па што чекаш јави му се и на кафе ......ајде го викнав ама го спречуваат некои надворешни услови....друг пат |
||||
![]() |
||||
|||
н е не не ...............ај ......... |
||||
![]() |
||||
|||
шо викаш? ела поблиску да ти шепнам: со колешката отворивме вино подарено за 8ми март Вранец (езмит врно пишува на него) и сега пееме САГАПО САГАПО и играме грчки ствари хаххахаххаа луд луд петок |
||||
![]() |
||||
|||
ех............тоа навистина би сакал да го видам Изменето од Delfin |
||||
![]() |
||||
|||
ne bre zlato, kakvo preteruvanje, nie sme odmereni devojki |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |