IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парче облека/накит од кое не се двоите?..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парче облека/накит од кое не се двоите?..

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
I am a bitch Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај I am a bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Парче облека/накит од кое не се двоите?..
    Испратена: 06.Март.2006 во 23:01
Имате ли парче облека/накит од кое не можете да се одвоите? И кое е тоа? Или можеби немате? Јас искрено немам такво нешто само што секогаш си го носам мојот саат на рака.
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:10
Имам еден прстен што ми го купи мајка ми кога имав 12 години и од него не се одвојувам
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:26
Lanecot koj mi go pokloni majka mi za matura.
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 10:54
Да имам дел од накит ,прстен и тоа семеен од мојата баба кој го добив на поклон кога станав полнолетна.Од тогаш секогаш го носам.И сега сум приврзана за мојата бројаница која ја носам на мојата лева рака и која ја купив од Манастирот Св.Ј.Бигорски
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
mari20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mari20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 20:12
ЧИТАЈ ОБАВЕЗНО:        &nb sp; Па секогаш со мене си го носам мојот златен саат што ми го подари баба ми и многу убав саат.......И исто од мојата нараквица златна....аааа ќе заборавев за ланчето со камен за среќа..од тоа не се одвојувам..би ви препорачала да си купите од каменот за среќа..Има за вообичаена среќа,љубовна среќа,за учење и што се не...каменот се става во вода внатре со сол пред да спиеш..Нема да се покаете ако го купите..Јас имам вообичаена среќа и све ми иде од рака...ИЛИ НЕКОЈ ВЕЌЕ ИМА??

Изменето од maja
mari..sekogas za tebe:)
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 13:35

Sekogas ja nosam samo brojanicata.

Кон врв
elektra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Март.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elektra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2006 во 10:19
toa e eden privezok koj mi nosi sreka -amajlija
Кон врв
Aurora Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aurora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2006 во 13:51
Nemam posebno parce obleka a od nakit sekogas gi nosam obetlite od mojata krstevka.
Кон врв
Vallerrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 280
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2006 во 15:09
Moeto lance belo zlato so Davidovata zvezda
Povtorno so vas, mili moi!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 11:14
Imam prsten koj e star 1000 godini i alka filigran koja sekogas ja nosam.

Prstenot ima kamen koj datira od 1013 godina koj bil vo vlasnishtvo na najgolemiot poglavatar na toa vreme.. Prstenot e racna izrabotka so nebruseni dijamanti od strana i ide od generacija na generacija..Ima neprocenliva vrednost...

Изменето од Julija - 24.Јуни.2007 во 13:19
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 12:29
Нате имаш слика од прстенот?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 13:01
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Нате имаш слика од прстенот?

Уф...Мајсторче сега ке побарам и на меил ке ти го пратам...
Кон врв
Patnik Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Patnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 10:05

Од накит носам само сребро и исклучиво бело злато (класичното жолто злато не мене неможе да се види). Имам прилично многу и сакам да менувам, така да немам посебно парче од кое не се делам. Единствено би можела да кажам дека тоа се обетки (во множина).Без нив неможам.

Од облека тренерки и фармерки кои нормално пак се во множина зашто гардеробата е потрошен материјал

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 00:44
Originally posted by maja maja напиша:

Да имам дел од накит ,прстен и тоа семеен од мојата баба кој го добив на поклон кога станав полнолетна.Од тогаш секогаш го носам.И сега сум приврзана за мојата бројаница која ја носам на мојата лева рака и која ја купив од Манастирот Св.Ј.Бигорски

Ova e bez koe ne mozam, lichno moe koe premnogu mi znachi:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.