|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
I am a bitch
Нов член Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Март.2006 во 23:01 |
Имате ли парче облека/накит од кое не можете да се одвоите? И кое е тоа? Или можеби немате? Јас искрено немам такво нешто само што секогаш си го носам мојот саат на рака.
|
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден прстен што ми го купи мајка ми кога имав 12 години и од него не се одвојувам
|
|
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lanecot koj mi go pokloni majka mi za matura.
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имам дел од накит ,прстен и тоа семеен од мојата баба кој го добив на поклон кога станав полнолетна.Од тогаш секогаш го носам.И сега сум приврзана за мојата бројаница која ја носам на мојата лева рака и која ја купив од Манастирот Св.Ј.Бигорски
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧИТАЈ ОБАВЕЗНО: &nb sp; Па секогаш со мене си го носам мојот златен саат што ми го подари баба ми и многу убав саат.......И исто од мојата нараквица златна....аааа ќе заборавев за ланчето со камен за среќа..од тоа не се одвојувам..би ви препорачала да си купите од каменот за среќа..Има за вообичаена среќа,љубовна среќа,за учење и што се не...каменот се става во вода внатре со сол пред да спиеш..Нема да се покаете ако го купите..Јас имам вообичаена среќа и све ми иде од рака...ИЛИ НЕКОЈ ВЕЌЕ ИМА??
Изменето од maja |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas ja nosam samo brojanicata. |
|
|
|
elektra
Нов член Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e eden privezok koj mi nosi sreka -amajlija
|
|
Aurora
Нов член Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam posebno parce obleka a od nakit sekogas gi nosam obetlite od mojata krstevka.
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto lance belo zlato so Davidovata zvezda
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam prsten koj e star 1000 godini i alka filigran koja sekogas ja nosam.
Prstenot ima kamen koj datira od 1013 godina koj bil vo vlasnishtvo na najgolemiot poglavatar na toa vreme.. Prstenot e racna izrabotka so nebruseni dijamanti od strana i ide od generacija na generacija..Ima neprocenliva vrednost... Изменето од Julija - 24.Јуни.2007 во 13:19 |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате имаш слика од прстенот?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф...Мајсторче сега ке побарам и на меил ке ти го пратам... |
|
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од накит носам само сребро и исклучиво бело злато (класичното жолто злато не мене неможе да се види). Имам прилично многу и сакам да менувам, така да немам посебно парче од кое не се делам. Единствено би можела да кажам дека тоа се обетки (во множина).Без нив неможам. Од облека тренерки и фармерки кои нормално пак се во множина зашто гардеробата е потрошен материјал |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e bez koe ne mozam, lichno moe koe premnogu mi znachi:) |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |