![]() |
|
EVROVIZIJA |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |||
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Март.2006 во 11:41 |
||
OVDEKA PISUVAJTE GI KOMENTARITE ZA IZBOROT ZA PESNA NA EVROVIZIJA , SE STO VI LEZI NA DUSA.STO MISLITE ZA POBEDNICKATA I ZA OSTANATITE.
|
|||
sm
|
|||
![]() |
|||
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ja veke pishav na druga tema:
pesnite bea uzas!!! poloshi pesni nikogash nemalo... kako e mozno???!!! ![]() od site 20 pesni najdobra beshe na Elena, pa na Lmebe pa Dzoksi... se drugo beshe teshka serotina. ( i ovie pesni ne se kojznae shto, ama ako veke neshto mora togash ovie) 1. Adrian Gadza i esma bea smeshni, adrian pee kako za zlatno slavej4e a esma se zadavi na sred pesna, a i pesnata beshe za nikade. 2. Za kaliopi da ne zboram, taa treba da se pokrie so nekoe kebe i da ne se podava nadvor ![]() ![]() 3. A NAJGOLEM SRAM E BOJANA ligavoto detence so tri pesni nastapi i koja od koja beshe po glupa...toa ti e koga si narcis i ne znaesh da gledash podaleku od nosot. 4 DEBITANTITE bea istotaka teshka serotina, abe kakvo ziri odlu4uvalo tie debili da peat???!!! FAKT E DEKA U MAKEDONIJA ILI NEMA DOBAR KOMPOZITOR ILI DOBRITE NE SAKAAT DA U4ESTVUVAAT ... A ZA PEA4I DEFINITIVNO NEMA ![]() |
|||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
definitivno se slozuvam so tebe za se, samo so mene mi se bendisa pesnata na Kaliopi, sepak vo odnos na seto sranje bese dobra, iako pesnata voopsto ne i bese za na evrozvizija.... a za drugoto imas pravo.....site bea katastrofalni......pesnite na debitantite bea napravni tananana nana nana kolku da se napravi nekoja pesna so ustvari bese sranje....site sakaa da napravat nesto, site imitiraa nekogo ama bea za nikade... bojana .... tipkata mi e antipaticna od ko se pojavi i ne mozam da ja podnesam.....ne da bese za nikade bese za u picku mater i potaka, eva.....toa ne katastrofa.....beteeeeeer..... vazno k*rvinskoto fustance i go sosija tim glupi kreatori........adrian ..... tipot si e zaljuben vo sam sebe be.....samo prajt nekoi faci i se filmat deka e interesen a ustvari e katastrofalno glup i odvraten e esma jas si ja sakam samo so stvarno ova za na evrovizija ispadna glupo da nastapi so toj glupakot.......itn.....aj za drugite da ne kazuvam..... abe se bese katastrofa.....a za pesnata so pobedi......NO COMMENT......katastrofalno be.....a ustvari so ocekuvame vo nasava zemja so najglupiot narod so mozit da postojt....... |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
не го гледав изборот али изгледа не сум зажалила...ја слушнав од елена песната ми е тро џупска...добро не малце тро појќе ...али е певлива ...то не вадит...текстот е брука за човечкиот род...и така..видов една сцена пред да излезам...мислам дека беше некое типче на гитара...изгледа џокси и околу него денсаја едни гревки...ми се плачеше...па зато напуштив терен
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
||
катастрофа, песните беа за нигде, освен на Ламбе и Елена,а за водителите немам зборови УТКА, зарем МТВ нема салам луге што може да вработи како водители... се на се едноставно немаат појма од организација... тоа се докажа лани ....
|
|||
precious..
|
|||
![]() |
|||
The_Grim ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
||
Mene ne mi izgleda mnogu na "Pobednicka".... ![]() ![]() ![]() |
|||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|||
![]() |
|||
mari20 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
||
И .... 1. Калиопи беше никаква со таа песната..Она ке не засрамеше со нејзината нова фризура и тоа ко на машко..подобро што не победи.Ќе не засрамеше со тоа како ке се раздреше со нејзините опери и кој знае како ке се облечеше.. 2.Адриан Гаџа пееше многу грдо..Но тој не ни многу пееше..Само си ја играше својата бе*ешка кореографија...Он сала со тоа да се фали дека знае добро да игра..Абе шиптариште..А есма?..За нејзе да не збориме..Што викаш се задави со тоа гласот.. Тоа се 2 од понеубавите песни имаше и други грди.. За Ламбе и Елена да не зборам..Тие дефинитвно испеаа најдобри песни со најдобра кореографија...Јас за елена дадов 4 гласа.. Изменето од mari20 |
|||
mari..sekogas za tebe:)
|
|||
![]() |
|||
The_Grim ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
||
Ja velam podobro da se otkazeme od Evrovizija posto gledame deka
nemozeme nisto da postigneme samo se blamirame...najarno ke ni bide da
si se AUTOBANIRAME od Evrovizija i da si pratime odstrana i da ucime....
![]() |
|||
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
izvini ama odi skokni ubij se...... |
|||
|
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
celosna podrska i od mene... |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Митко ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
||
Незнам зошто сите се преокупираат со ова Евровизија. Мое персонално мислење е дека многу ја форсираат евровизијава. За мене тоа е еден нормален музички настан. И баш не ме интересира кој ќе иде, затоа што кој и да иде, Евровизијата пак ќе си биде политика и нема никогаш да победиме. А ако некогаш победиме, каде ќе ја одржиме ? На улица, на плоштад, или на островот во Преспанско езеро ? :)
Толку од мене. Поздрав :) |
|||
Mitko
|
|||
![]() |
|||
||
I OD MENE!!! |
|||
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
epa znaes.....imas pravo....primer ovaaa seljackava pesna so pobedi kaj nas, da pretstavuvase nekoja druga zemja ...... mozda kje bese i poinaku..... stvarno nema potreba da se diskutira povekje okolu katastrofalnite izvedbi i pesni.....takov narod e nasiov.....glup....ne go biva za nisto.... a baska so nema potreba da se sekirame kakva e pesnata poso i da bese najubava....nisto nemase da smeni.... edinstveno se dokaza deka NE NE BIVA ZA NISTO!!!!!! btw....THE GRIM !!!! fala za podrskata!!!! |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |