|
Travel buddies |
Внеси реплика |
Автор | |
girlXXX
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2018 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2018 во 23:30 |
Мислам дека нема ваква тема.
Ми фали друштво за патување. Баш кога јас сум слободна сите околу мене се зафатени или финансиите им се проблем :) Патувањето е секогаш подобро во друштво па во темава би можело да пише секој кој е слободен и расположен за патување. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја од искуство надвор од државава секогаш сум си поминувал поубаво сам.
Единствено можеби во Будимпешта добро ќе ми дојдеше друштво! И како дестинација сигурно пак ќе ја одберам така,во друштво. Иако сега па и не е така страшно гујо ни е таму. Но да се навратам на темава.Не би играл јас вака.Генерално секој со своите каприци и сме си прибрани на форумов.Но сепак не би барал у ова време-невреме на овој начин луѓе за заедничко патување.Ќе претпоставам дека си млада докај 25 години и сеуште багажот од искуство ти е полн со ентузијазам и желба за дружење.Рационалноста и претпазливоста ни доаѓа од лошите искуства,па во тој контекст една мудрост. Паметниот учи од своите грешки, мудриот од туѓите само будалиот ги повторува! |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |