IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Омраза vs рамнодушност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Омраза vs рамнодушност

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
Автор
Порака
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Омраза vs рамнодушност
    Испратена: 03.Февруари.2006 во 14:45
sto e postrashno?
sto e ona sto ve povreduva poveke?

Изменето од Carnation
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 15:06
poveke me povreduva omrazata
mbm
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 15:15
ramnodushnosta
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 16:21

Ramnodushnost.Ne znam kolku e opravdano ama nekako ramnodushnosta  pravi da se cuvstvuvas deka ne si dovolno vreden nekoj da razmisluva za tebe i da ti posveti od negovoto vreme i cuvstva.Kolku ova pravi smisla ne znam ama mislam deka e taka

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 16:38
Ме повредува рамнодушноста на особата кога ја покажува неговата незаинтересираност кон мене.Ова знае да ме направи тажна, несрекна.Додека омразата ако ја има е тогаш се е сведено на нула,нема контакт нема ништо.

Изменето од maja
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 16:57
pa ponekogas ramnodusnosta i predhodi na omrazata,sepak poveke me povreduva omrazata,zatoa sto ako kon nekoj e ramnodusen kon mene znaci ne neguva nikakvi custva kon mene,a dokolku ima omraza znaci deka ima negativni custvaa voopsto ne gi sakam takvite custva
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 17:06

Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

pa ponekogas ramnodusnosta i predhodi na omrazata,sepak poveke me povreduva omrazata,zatoa sto ako kon nekoj e ramnodusen kon mene znaci ne neguva nikakvi custva kon mene,a dokolku ima omraza znaci deka ima negativni custvaa voopsto ne gi sakam takvite custva

е сега за то негативни чувства,дали знајѓш само колку е мала разликата меѓу љубовта и омразата?јас би рекол незаприметна,зашо за да те мразит некој требит и да чувствуват нешто

Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:50
zatoa sto mrazanjeto e custvo.....ili mozebi ne e neznam nikogas nikoj ne sum g mrazel za da ti kazam za mane mrazanjeto nepostio kako takvo niti kkao custvo niti kako so i da e bla bla.......a mislamdeka ljubovta i omrazata se sosema sprotivni cuvsta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 19:30

Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

zatoa sto mrazanjeto e custvo.....ili mozebi ne e neznam nikogas nikoj ne sum g mrazel za da ti kazam za mane mrazanjeto nepostio kako takvo niti kkao custvo niti kako so i da e bla bla.......a mislamdeka ljubovta i omrazata se sosema sprotivni cuvsta

imam mnogu drugari koi ne znaet dali ja saket ili ja mrazat odredena licnost,mozda se sprotivni,ama mnogu se bliski vo sekoj slucaj

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 22:28
не знам баш....што е полошо...мразам да мразам и да ме мразат, али не можам да останам рамнодушна на рамнодушност...рамнодушноста длебоко ме копкат в срце.....зошто игнорирање, зошто не ми обраќа внимание??????.........али и омразата е страшна работа...некого да мразиш, прво треба да се мразиш самиот се*е си...
Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 22:58
povekje boli ramnodushnost....koga nekoj te mrazi mora da mu znacis cim te mrazi.... (vo najgolem broj slucai) ... e ramnodusnosta ... znaci deka ne te smetaat za ziv....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 23:00

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

povekje boli ramnodushnost....koga nekoj te mrazi mora da mu znacis cim te mrazi.... (vo najgolem broj slucai) ... e ramnodusnosta ... znaci deka ne te smetaat za ziv....

...колку добра метафора...чедо мое...

Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 23:03
Originally posted by joki joki напиша:

...колку добра метафора...чедо мое...

DAAAAA????

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 23:08

то шо сакав да го кажам на прост и едноставен начин.БРАВОС

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.