![]() |
|
Новиот премиер Емил Димитриев... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Јануари.2016 во 21:42 |
|
Премиерот Емил Димитриев ќе извршува и министерски функцииСо 72 гласа за и девет воздржани Собранието вчера вечер ја избра преодната Влада, на седницата на која не беа присутни двајцата министри на СДСМ, Оливер Спасовски и Фросина Ременски![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Овој Емил, ќе не докрајчи.
![]() Така није пишано. |
||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Секое чудо за три дена.. (или месеци
![]() Државава не ја оправија до сега а не па од сега.. И по ВМРО, ВМРО. Не ни треба посебна дискусија за Емилчо и онака ми фалат зборови ![]() Очекуваш нешто од него novace?
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Везден и неумитно ме подсетуваш на една сегашна и многу популарна личност...кај вас нели? АКО и само АКО...нели: А да и облечат мини(ќ) , наместо дооолгиот фустан а? ОХО ХООооо....почитувана evangeline !?. Тоа ...го очекувам и конечно за да го видам ?. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Со оглед на тоа дека најавија дека на следните избори ( дали ќе се на 24-ти Април или подоцна, сеедно....) кандидат за премиер ќе им биде повторно Груевски, не знам зошто во меѓувреме воопшто би очекувале нешто од овој, техничкиов? Освен да му го топли столчето на Груевски, јас друго не очекувам од него. |
||
![]() |
||
|
Зашто прашувате? Затоа што СЕ што ќе се објави овде како мислење во меѓувреме а е исклучиво во врска со него и неговата сегашна функција , најправилно ќе биде да се објави овде како збирно...а не на други теми !?. пс И исклучиво поради специфичниот менталниот склоп на дел од учесниците на нашава политичка сцена....затоа. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|
Не значи дека ако е поставен за технички не можи да остани како премиер во наредните години.Ако пројави желба има можност.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ако победат ВМРО-ДПМНЕ на следните избори, како што прогнозираат анкетите, секако дека може. Ама мислам дека можноста не зависи од неговата желба. |
||
![]() |
||
|
Многу ми се допаѓа поимот кој овде го користите АКО .... Јас би додал И САМО АКО...хехе. Следејќи го стилот на ...еден мој сега покоен профа. Засега нека остане безимен...иако бил и е третиран како достоинствен и омилен педагог. Тоа само ни укажува дека ништо не е однапред „дадено„ на светов од ...некој би напишал од БОГА.. нели преставен како Неговата Екселенција алијас Џес Бејли. пс Треба отворено и темелно да се по занимаваме со нашата т.н. вљубеност и безпоговорна спремност на прифаќање и спроведување на сето она кое потекнува и „доаѓа„ од Западот и нивните преставници овде , од нардоски кажано од јабанџиите кај нас.? Дека , некои се воодушевуваат и без пречки во умот свој го „прифаќаат„ сето она што овие омилени преставници кај нас го „прават„...јас би го нарекол и РОВАРАТ. Дали комлексот на помала вредност е ГЕНЕТСКИ или е наметнат во четириипол децениското ИГО од комунизам и кобајаги „самоуправување„ кај македонците ..останува да се открие..и конечно ИЗЛЕЧИ. За да ...идните генерации на Македонци воопшто да не мораат да „виткаат„, ниту КИЧМИ ниту да идат со слечени панталони ... без долна облека. Ви Благодарам на вниманието ...искрено. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Уште е премиер човеков? ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
|
Уште се води формално премиер,но фактички мифка , бидејки сопартијците не го фермаат , викаат за к..о им бил.
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Остај како се води,од селски туризам знам оти само магаре и коњ се водат.
![]() Ете видеото во темата за Зајко бившиот уште си го милуваат... Онака како што еден куп сдсм-симпатизери Бате Бране сеуште во непребол си го сакаат. ![]() |
||
![]() |
||
|
Никако да си ги преболат хоштаплерите.
Но лузерот најдобро со хоштаплер се разбира, а гдом се доказ за тоа. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |