![]() |
|
StarRepublik Browser Game |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Dvorak ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Септември.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Септември.2015 во 21:57 |
StarRepublik е нова онлајн браузер игра. StarRepublik е игра каде секој играч може да започне своја политичка, економска или воена кариера, да биде основач на огромна корпорација, да биде Бог на војната или просперитетен новинар.
StarRepublik е прилично нова игра, сеуште доста жедна за нови играчи. Искрено StarRepublik не е естетски најубавата игра што можете да ја видите, фалат уште работи, но го има оној жар што ниедна друга игра го има, има работи што некои други игри воопшто не ги нудат и навистина играта има голема иднина. Админот е многу фин дечко секогаш спремен да ги прифати вашите предлози и сугестии за нови промени. Повелете, посетета ја играта, помогнете и на Македонија. Доколку се одлучите да се регистрирате, мојот ник е Eisenhower, контактирајте ме, секогаш ќе сум тука да ви помогнам. Поздрав и секое добро. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |