|
Перверзија |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јануари.2006 во 17:29 |
Што поздрабирате под поимот перверзија, дали некогаш сте ја практикувале или пак дали едноставно сте помислиле да бидете перверзни??
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sado mazo seksot e perverzija.Ostanatoto ne e!
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sadomazo, fetishizam, hmmmmmmmmm cek cek ke mi tekne uste nesto!!!! Ne mi teknue!!!! Inaku do sea mislam deka ne sum bil perverzen, barem taka mislam!!! Sea ako sum naprail nesto perverzno na pijano neka mi oprostat site tie na koi sto sum im zgresil!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima premnogu formi na perverznost i definirame nesto nastrano , nenormalno , "palenje" na nekovencionalen nacin
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко мене ако западнам у твојот кревет |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ти мил мој колега Духче нешто со девојкава почна на големо ФЛЕРТ или мене ми се чини само :)))
Перверзија за мене е садо мазо сексот, другото не.Се сложувам со Мисица |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i loveeeee
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ја знаете онаа кога жената му вика на мажот преку прозор:„Риљај,
Лазо“.И Лазо риља во градината додека соседот дома „ора“! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne klaicen sado mazo be, mnogu e grubo toa, a i maskite i slicnite trakatanci ne mi se svigaat. Recimo, ja kamsikot ne go racunam za sado mazo.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде кажвајте шо е а шо не е за вас перверзоја....дана..мона лиза чекам
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти стварно му се посвети на темата??? нејкам да ми пастираш работи од интернет..сакам твое мислење Изменето од bone - 09.Јануари.2007 во 10:50 |
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE' ama bas SE' sto I' pravev na devojkava sto tukusto Ja isprativ (i sto mnogu I se svigjase) NE E PERVERZIJA.
...iako mi rece TI SI PERVERZEN....
...isto kao i prethodniot pat....
|
|
EYES WIDE SHUT
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |