|
WI-FI |
Внеси реплика |
Автор | |
biky
Нов член Регистриран: 23.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Јули.2014 во 15:07 |
Како може од мобилен да пуштам wi-fi мрежа за други телефони, а воглавно и јас ќе имам бесплатен интернет???
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Besplaten ne znam kako kje imash?! Nishto ne e besplatno, telefonot shto e nositel na konekcijata treba da go plati seto toa bez razlika dali imash aktivirano mesechen paket ili ne.
Telefonite imaat edna opcija najchesto potpishana kako Tethering and Portable Hotspot ili samo Hotspot, treba da ja ovozmozish opcijata i da imash kako shto kazav internet konekcija. Drugite telefoni kje mozes da gi konektirash na taa wifi. Spored prashanjeto gore dolu ovoj e odgovorot. Dokolku neshto drugo si sakal da prashash togash obrazlozi podobro, bidejkji toa besplatnoto iskreno me buni. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |