|
Футсал |
Внеси реплика |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Мај.2014 во 14:13 |
Со оглед дека и од ФФМ,а и во светски рамки е признат
како дел од фудбалот.Доколку некој и го прати спортов, пред се за мое добро да читнам нешто,а и за општо повеќе информации оти едно време знам одеа известувања по теле- визиите дека имаме добра репрезентација.Нека ја има, ни јаде ни пие. Фудбал што се игра во сала,со по пет играчи. Мислам дека нема кој не го играл во маало. Воведно видео според насловот најдобриот футсал играч денес... Знам јас му се радував на Јовче Џипунов кога ќе дојдеше на некој маалски турнир. [:D/] Но секогаш имаше и други добри деца. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава автогол... Само љубители на игра на среќа се мотаат.
Тешко дека екипа за ова ќе се збере. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Футсал? Јас па мислев името на темава и е згрешено. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа ти е шефице фудбал во сала ... туку што правиш ти во овој подфорум?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Којзнае како залутав, и јас се чудам |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пази само каде седиш...Трибините обично се прилично блиски
а шутевите знаат да бидат силни. Најверојатно ќе да сум престарел за форумов...Кога никој фудбалов не го играл. Разбирам ова денешниве ќе трчкаат сега по игралишта будали се, кога на плејстејшн може да менаџираат. Последно играв пред три години,ме викна еден другар од фирма одеа секој викенд...Арно ама почнаа клизачи многу да им одат на шефовите,па прекинаа. Иначе и тука гол е целта да се постигне.. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Бразил очигледно није му д'н оваа година.
На Светското Универзитетско Првенство во футсал,пред некој саат беа збришани од Русија. Финале:Русија-Бразил |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |