![]() |
|
Поjма си немам |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Мај.2014 во 01:34 |
|
ПСН оти не ми се спие
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e pa, koga bi bila so normalna brzina ,ne bi izgledalo tolku strashno , niti deka vozachite se nekoi...vozachi.
-inache,ponekogash i ubavo e koga si....nemash pojma! a zoshto? ...pa ,pojma si nemam zoshto.
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
а бе гледам јас дека е убрзана, ама и да е забавена, појма си немам како може да нема сообраќајки на ваков хаос ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...zoshto ne moze da vidi deka snimkata e ubrzana,
pa zatoa i izgleda deka vozachite se epten nekoi virtuozi vo vozenjeto . |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
поjма си немам што ке стане ако стават правила и модератори
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
појма немам како е можно ![]() нема закони и правила, нема обележани коловозни ленти, нема знаци, нема семафори... и нема сообраќајки ![]() |
||
![]() |
||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
|
pojma nemav deka sum ....zgreshil!
![]() |
||
![]() |
||
|
Појма си немам дали му требаат очила, ама знам дека пропуштил еден детал: ![]()
|
||
![]() |
||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
|
ja pojma nemam kakva vrska ima.... znam deka... so ovaaa....pojma nemam?
koga tie dve temi se...sprotivni edna so druga.
|
||
![]() |
||
|
Појма немам какви се идеи си има Да бе за нови теми, ама Знам дека... таква тема нема да му преживее. |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Појма си немам како планира да му преживее темата
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
|
е офтопик сум ама гледам нема тема "Поjма си имам" аj ке отворам една |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Pojma si nemam
...za sto me baniraat samo mene
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
|
знам бе |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |