|
Христина Николовска ја бара нашата помош |
Внеси реплика |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Април.2014 во 16:01 |
ДА ПОМОГНЕМЕ ОНАМУ КАДЕ НАЈВЕЌЕ ТРЕБА. Дваесетиедногодишната Христина Николовска, студентка на Фон во Струмица, боледува од ретка болест на коските т.е osteogenezis imperfecta , имала повеќе пати скршеници по коските и создадени се деформитети. Таа е во инвалидска количка веќе 17 години … Потребен е оперативен зафат во Болницата “Филип Втори” во Скопје, за таа повторно да стане на нозе . За операцијата се потребни 10 000 евра … Апелираме до сите хумани луѓе да донираат и да помогнеме таа повторно да биде еднаква со своите врсници. Жиро сметка: 300037074604873- комерцијална банка Тука можете да прочитате повеќе: http://www.aberdzija.com/gradska/mozhe-li-tragichnata-prikazna-na-kratovkata-hristina-nikolovska-da-ima-srekjen-kraj.html Изменето од evangeline - 08.Април.2014 во 16:01 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш го гледав ова за девојчето. Да ја допишеме и девизната сметка. девизна сметка HRISTINA NIKOLOVSKA S.KUKLICA KRATOVO Acc.no.: 0230705091914 IBAN: MK07300307050919157 Komercijalna banka AD Skopje Ul. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер.
Јас знам дека ја видов некаде ама сега не можев да ја најдам. Сега останува секој да даде барем по 2 евра...
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Изменето од svetosparki - 21.Април.2014 во 19:46 |
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Броеви моментално нема, а да форумот е на групацијата TMobie MKD и THome.
|
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sega ili jas nerazbrav ili nekoj da mi kaze kako da donireme?
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе како да донирате, што не е јасно?! Ете трансакциска сметка, ете лични податоци, ете и за од странство. Во банка давате пари, сметката на ливче напишана и толку. Ако сакате преку уплатница може и така, ПП 10 уплатница пополнета и во било која банка се уплаќа. Само така има и провизија.
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |