|
Вашата најголема заблуда како дете |
Внеси реплика |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Март.2014 во 16:58 |
Мене ми текнува на една...
Често одевме со Кочанскиот воз,и секогаш кога возот ќе стигнеше во Велес го чекавме Битолскиот воз за да овој Скопскиов продолжи. Е тука ми раснеше возбудата дека внатре најверојатно се возат Битлси. Ќе се залепев до прозорот и очекував додека возовиве се разминуваат ќе ги видам.А се сеќавам ме лажеа можеби седнале од другата страна. Пак јас со таа мисла оти од Битола идат Битлси си се возев и наредниот пат...Убаи денови мајката дури и лагата слатка била. Поздрав од Битолските Битлси. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра тема, ама мислам дека би можела да се спои со онаа за „незгодните детски прашања“...
...инаку мене ми беше најголема заблуда тоа што мислев дека Дедо Мраз може да влезе од оџакот во домот (а толку е дебел ).... Изменето од LiDivio - 03.Март.2014 во 17:10 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако требе а се мене менај дур филето не а видело,сака а ме сокапе и тоа со снајперо
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е до мене, немам ниту компетенции ниту ингеренции за овој ПДФ...
... чекај ја Филето да дојде и... моли се. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уффф идеална мета за секој професионален стрелец со снајпер.
Најубаво јас да си пишам дека и ден денес си имам заблуди... Постов не знаев дали е правилно да го пишам во некоја постоечка тема или нова да отворам...Е ако и тука нема разбирачка ја барам Важна. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека ќе најдам некое скриено богатство
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немав заблуди како дете...си знаев се Ама сега, некако сум во заблуда, како Орка не знае дека штом ми падне во раце, нема бегање |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека ако се фрлам на глава во вода без разлика дали базен или езеро, море ке ме изедат ајкули ..аа и да уште мислам така
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |