|
Необични растенија |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Февруари.2013 во 21:47 |
коноп оваа ја преместив, па прва ми се намести Изменето од Gabriela_S - 16.Февруари.2014 во 01:28 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слики и коментари ...
еве на пример мене денес Орка ме просветли дека постоело и нешто вакво Дарт Вадер
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
орхидеjа?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Габи, цела вечер ме изненадуваш... Што е ова чудо? |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе си го прашаш Орка тоа негова беше идејата во Вистина и предизвик да ставам слика од цвеќево...идеја за идеја
и ајде доста офтопици пишете нешто или ставете некоја слика да ве видам Изменето од Gabriela_S - 16.Февруари.2014 во 00:57 |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
орка та орка
орка та орка http://seemorepictures.blogspot.com/2012/12/the-flower-aristolochia-salvador.html |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве на пример месојадни растенија
Се хранат со мали животни и/или инсекти. Ги привлекуваат со својата боја, со мирисот или нектарот. Си развиле посебен начин за лов на пленот |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто месојадно, оти Габи ме искара па мора да ставам некоја слика... |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и нешто вакво...срцкасто
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова Срцкастово бааги Срцкасто
А да му пишуваме име тривијално(Народско) или латинско за да знајме шо како е? Што велите,не само Баба Рада да испаден дека знае латинскиимиња
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа срцкастото било Aristolochia Littoralis.
А ова долу е Rafflesia |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќето корени на Кинеското растение He Shou Wu кога ќе се извадат од земја наликуваат на машка или на женска силуета. Кинезите векови наназад ги користеле овие растенија за лекување на разни болести: од висок холестерол до габични инфекции
Изменето од Gabriela_S - 17.Февруари.2014 во 00:24 |
|
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Asclepias syriaca |
|
|
|
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |