|
Shotokan Карате |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Јануари.2006 во 01:13 |
Najstarata vestina od koja zapocnuvaat site drugi
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах чути...одев едно време...до жолт појас стигнав...подалеку од мене
|
|
Точачиња.
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е БРАТ ТЕШКО Е, МНОГУ ТЕШКА ВЕШТИНА Е, АЛИ АКО САКАШ КЕ УСПЕЈШ ЕТЕ ЈАС ПОСЛЕ 10 ГОДИНИ ПОЛОЖИВ ЦРН |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бре женско сум...хебига ...знам дека е тешко...за тој жолтиот крф пљукав дур го зедов |
|
Точачиња.
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ТАКА Е МУЦЕ, НЕМА НИШТО ЛЕСНО ПОГОТОВО АКО СЕ БАВИШ СО БОРЕЧКА ВЕШТИНА, АМА ДА ЗНАЈШ ТАЈА КРВ МНОГУ КЕ ТИ ПОМОГНИ ЗА ИДНИНА! ДА ЗНАЈШ!!!! |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам...па зато и одев да ти кажам право... ...и ти велиш до црн си стасал...алал ти вера... |
|
Точачиња.
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе нека не те лажат комунистите. јас сум разочаран, максимално, разочаран. |
|
и то...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto bas Sho to Can Karate?!?!?! Sto mu fali na Wado ryu!!!! Jas seuste se rekreiram so nego!!! Do pred 2 godini aktivno se natprevaruv vo Makpetrol, arno ama resiv deka e dosta posle skrsena vilica, puknat nos, i ostali povredi i skrsenici!!! Mene iskreno Wado-Ryu povekke mi se dopagja kako stil, otkolku Sho to Can Karateto!!!Podinamicno e!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe brat ostaj ti dinamika so vezbanje se se kreva ama sotokan ti e najosnovna tehnika za site ostanati |
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
битно да се тепаме...
|
|
Точачиња.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema golemi razliki megju Sho to Can i Wado Ryu!!! Razlikata e vo toa sto Sho to Can e malku postaticno otkolku drugite podvidovi karate!!!! A ne e bas rabotava i da se tepame!!! Bitno e da se natprevaruvame!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osum godini vezbav aktivno sotokan,ama kako i se vo ovaja drzava taka i to stana politika,pa site natprevaruvanja bea mesteni i mnogu se razocarav i vo 2000 prestanav da vezbam.godinava pak pocnav da odam po malku od na fakultet ama nisto poseriozno.inaku na vremeto se natprevaruvav i imam medalji so od doma so od evropa.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze .....ke me branis li ako treba ?
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo neka te cepnit nekoj i gotov e
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |