|
Windows |
Внеси реплика |
Автор | ||
sasko7
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јануари.2014 во 14:20 |
|
Zdravo dali nekoj moze da mi kaze ili da mi dade link od kade sto mozam da spustam windows xp professional?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво, Никој нема да ти даде линк каде што можеш да симнеш бесплатно затоа е нелегално. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Директен линк во лична порака би можел да ти пуштам.Но не би можел да ти гарантирам дека е во ред.
Ќе си појдеш по торентите,и според коментарите оцени си кој би ти одговарал. И да утнеш за проба не се наплаќа |
||
endi11
Нов член Регистриран: 29.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo
Imam problem so kompjuterot, imam windows xp i koga go uklucam kompjuterot ne moze nisto da se ukluce, na primer pritisnam chrome i mi se pojavi znakceto za cekanje, cekav 30 min i nisto ne se ukluci, a i se zamrzna slikata.. ne e samo so chrome taka probav i obicna papka da uklucam ne biva..so da pravam |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па му дојде време да се преинсталира компјутерот и да се исчисти бидејки вероватно грее .
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или имаш "нешто" во него.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |