|
како да ја легнам? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
anonimus2121
Нов член Регистриран: 12.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Септември.2013 во 01:19 |
dolgo vreme opsednat sum so toa kako da ja legnam ...kako da dojdam do toj cekor....ima nekoj so moze da mi pomogne ??? blagodaram odnapred :)
|
|
anonimus2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace ne se dokazav sredno skolo sum......a i ziveam so dosta devojcina...daj ako ima nekoj neka kaze nema vrska dali e masko ili zensko neka pomogne..:)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди по конкретен . Која сакаш да легнеш ? Некоја што ти се допаѓа или некоја од сите девојки со кои живееш и ако упали среќата упали .....
Напиши и нешто повеќе за тебе . Како изгледуваш , колку си висок ...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
stavi sopka
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
anonimus2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emil-pa vidi vaka sakam nekoja od moite bivshi da e bidejki edna edna straana ja imam vekje zapoznaeno ja poznavam a nekoja so ja svigam i da ja legnam znam deka mn tesko ke bide...:D neznam kako da dojdam do toj cekor kako da i recam dojdi kaj meene na kafe ? na primer..?
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе другар... стави некоја точка, запирка... нешто за да и фатам ред на реченицата... вака се уморив дури ја прочитав.
Ако и речиш да дојди на кафе, ќе си го испие кафето и ќе си замини... Едно е да живееш со многу девојчиња, друго е тие девојчињата да имаат одредени намери кон тебе. За тоа другар нема правило или готов одговор. Ако ти оди - ти оди, ако не ти оди од рака џабе ќе прашуваш по форуми... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мое време „ да ја легнеш“ бараше многу труд и време.....
Денеска, не сум баш толку сигурна ..... А да си прашаш ти дирекно па што биде биде ... ако една одбие оди на следната .... Како велат - не ебе убавиот, ебе упорниот .... (така некако беше де )
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
anonimus2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nz vaka sram mi e ako i recam u lice se se mislam deka ke dobijam samar....
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако и` речеш два пати?
ПС: Не ебе ни убавиот, ни упорниот - ебе богатиот. |
|
anonimus2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen=toa so go rekov na kafe ..nego mislev stv da pieme kafe...moze da otideme u kafule kako i najnormalno sigurno nema bash toa da se pravi mislam se znae deka e za se*s barem jas taka mislam ??
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mora li da ja legnete
|
|
vivi
|
|
anonimus2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORA : D mi se ebe mi se place hahahh :D :p
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Авторот , тоа од тебе ли е ?
Изменето од емил - 13.Септември.2013 во 15:46 |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti se ebe, zasukaj rakavite i fati se za rabota a ne dremi tuka i ne cekaj drug da ti ja zavrsi rabota..... oti dodeka ti planiras, drug ke se kaci mesto tebe.... veruvaj mi, dokazano e.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |