![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() Испратена: 25.Септември.2013 во 00:32 |
|
Франција добро изигра во финалето , ете малку кеиф ми беше што станаа шампиони
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() |
|
Франција е новиот владел во европската кошарка.
Репрезентацијата предводена од Тони Паркер, која во полуфиналето го елиминираше најголемиот конкурент за златниот медал Шпанија , убедливо ја победи Литванија со 88-66 . Со вечерашнаата финална победа над Литванија, Франција го освои златниот медал на 38-то издание на европското кошаркарско првенство кое од 4 до 22 септември се одржуваше во Словенија. Во малото финале, Шпанија ја освои бронзата со убедливата победа над Хрватска 92-66. |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Не е дека Французите се слаби, но кога Србите го избришаа паркетот со нив (77:65) мислев дека се далеку од европски шампион .... а ете синоќа тие славеа .......
![]() Ова е нивно прво злато. Пак ќе кажам, многу изненадувања се случија на ова ЕП ... повеќето непријатни ....
![]() Изменето од Blue Scarlet - 23.Септември.2013 во 11:55 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() |
|
Еј како слабо играат литванциве, не ми се верува. Франција европски шампион...ццццц
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
Навивам за Франција
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
За тоа си во право Ли а и ќе се сложам со тебе ![]() Интересен затоа што тој НЕКОЈ паметен мисли дека ќе стекне слава со една статија за која критикувачка е сосема благ збор , него реална слика колку емоционално навлегуваме во спортски победи и порази ... нема да употре**м придавка ... него само ќе речам менталитет
![]() |
||
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() |
|
Ептен интересен, само да се плука... се` некој ни` е крив.. ![]() Мене ми се допадна како изиграа, освен против БиХ. А од играчите мислам дека само близнаците лошо одиграа во напад. И НБА Дрим Тим да играат само со 7-8 играчи на секој меч можеби ќе изгубат. |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
И после победата на Литванија над Хрватска ( 77:62) - ќе гледаме финале Франција - Литванија ....
Многу изненадувања на оваа ЕП ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() |
|
http://www.mkd.mk/sport/kosharka/maestralniot-toni-parker-i-francija-ja-eliminiraa-shpanija
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Шлагворт на четвртфиналето - се среќаваат Србија и Шпанија!Кошаркарската селекција на Италија ја совлада Шпанија со 86-81, дури по продолженијата и го освои третото место во Групата Ф. На последното место во таа група, изненадувачки, се најде европскиот првак Шпанија, која во четвртфиналето ќе игра против Србија, која е прва во групата Е. Познати се и останатите четвртфинални парови – од попладнево се знаеше дека Хрватска ќе се сретне со Украина, а по вториот меч познато е дека Италија оди на Литванија, а Франција ќе ги одмери силите со Словенија, која вечерва нема никаков натпреварувачки мотив против Финска – домаќинот секако е втор во нивната група. Превземено од mkd.mk |
||
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Vardan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
![]() |
|
![]() |
||
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
Жаре е легенда, штета што е толку потценет како комичар, актер и водител
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |