![]() |
|
Интернет Проблем |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
aleksandar.ku ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 20.Мај.2013 во 01:27 |
Добро вечер, значи имам интернет од 3макс пред некој ден ми се намали брзината а имам потрошено само 30 гигабајти од лимитот[300 ми е иначе]
вртев на тхоме 3 дена по ред цело време ми виккаат нешто грешка е сеа ке ви пуштиме нов лимит итн. и никако да дојде тој нов лимит , 4 години сум корисник ова е безобразно , ако има некој сличен проблем нека ми каже како да го средам , иначе имам спидпорт рутер .благодарам однапред |
|
![]() |
|
aleksandar.ku ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
бамп
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
- mojov e tolkav... kolku shto treba!
![]() ...mislam na ...internetot .
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
hahaha gajle te tebe :D
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ќе отидеш у салон на Т-хом и ќе га раскинеш договор, па ќе си укључиш инт. и кабловску преко Оптикал нет или Мултимедију ( претпостављам по ник дека си од Ку) и бог да те види.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
оправи се нет , нешто било грешка а иначе нема што да зимам ни од оптикал или мултимедију кд ни двата не ваљав мултимедија пинг ву е страшан а кд да видиш и тија зимав интернет од макс , боље на макс да си остану бар имав бољу подршку од тија кабловски интернет [имам големо искуство сс њима..] иначе фала на одговор
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |