|
Пробелм со SB-900 |
Внеси реплика |
Автор | |
J.A.S.
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јуни.2012 во 12:58 |
Добар ден почитувани, колеги
летно време и сите повекје активни на терен отколку во виртуелнив свет(за арно за убаво-се надевме многу излозби кје има наесен... Назалсот мене неделата во сред сесија ми се слуци мал ПЕХ, СБ900 се заглави, тое не се сврти лево десно нагоре надолу нема порбелм, коцето си функционира, сето останото си работи беспрекорно... некој со вакво искуство препорака сервис или... поздрав до сите |
|
Pero_DzULA
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е да е од преголема изложеност на топлина, ист проблем се јавува и кај објективите ако подолго време се на директна сончева светлина, ми се има случено да едвај можан да зумирам со 70-300, па кога се излади немаше проблем
|
|
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |