|
како да се излечи еден наркозависник? |
Внеси реплика |
Автор | |
GabyAngel04
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2012 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јуни.2012 во 19:18 |
kako da se izleci eden narkozavisnik sto ima ogromna volja za lekuvanje, a e siromashen i nema pari da plati nitu vo stranstvo nitu vo nekoj od centrite za lekuvanje niz drzavava??? Molam za odgovor.....
|
|
Gabriela Simonovska
|
|
metroing78
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno.Stom ima volja 90% e zagarantiran uspehot,a se drugo zavisi od nego.Poznavam mnogu ludje sto imaat ideno po razni kliniki i tuka i vo stranstvo,a pak se zavisnici(odnosno koga ke se vratat pravat recidiv) Bidejki navedovte deka ima volja togas ima nadez.Pozz
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух, тешка тема, навистина. Мене емотивно многу ме погодува. Нажалост, не знам некој конкретен начин, но не сум јас многу сигурна во тоа клиниките. Сепак, според мене, појдовна точка е наркозависникот да раскрсти со друштвото кое што исто така консумира такви супстанци. Не знам на што е навлечен човекот, но ќе се распрашам наоколу и јас за идеи па ќе понудам овде од можните решенија. Стискам палци за вас
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |