IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Дали имате ваши веб страни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали имате ваши веб страни?

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
legora Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Февруари.2012
Статус: Офлајн
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај legora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали имате ваши веб страни?
    Испратена: 29.Февруари.2012 во 19:56
Здраво,

Баш ме интересира дали имате ваши веб страни, ако имате би било добро да ги презентирате на темата, можи да рамениме линкови или некаков друг вид реклама. Мојата е за флеш игри http://racing-flashgames.com ја држам околу 8 месеци, но дури сега почнувам со салам реклама.

Ајде сега вие сте на ред :)
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2012 во 20:08
Ако знам да ја направам не би чекал да дојде утре.Легора...супер ти е твојата веб страна,ми се допаѓа и продолжи со рекламите.Ти посакувам успех и само напред!(aко навистина е твоја)без навреда.
Инаку,омилена ми е Lucky Wheels

Изменето од FosterThePeople - 29.Февруари.2012 во 20:09
I just wanna feel real love.
Кон врв
legora Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Февруари.2012
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај legora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2012 во 20:43
Секако дека е моја :) не гледам некоја смисла да лажам хаха, инаку мило ми е што ти се допаѓа страната, btw играта се вика happy wheels :), ама и lucky си го бива хихи.
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2012 во 22:20
Како сака нека биде важно закон е!

Изменето од FosterThePeople - 03.Март.2012 во 22:21
I just wanna feel real love.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.