|
GTA V |
Внеси реплика |
Автор | |
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Февруари.2012 во 23:59 |
За љубителите на GrandTheftAuto...разменувајте мислења тука во врска со GTA V-та која мислам дека треба да испадне во мај пролетва.Всуштност се работи за нова верзија на SanAndreas но овој пат е многу подобра од легендарната Сан Андреас.Има животни и ДОСТА нови опции.Коментирајте!
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prestanav da igram PC igri... Ama tvojov post me potseti na GTA Vice City... Si pustas muzice od igrata, biras kola i vozis niz virtuelen grad koj go znaes podobro od gradot u koj zivees bez da mislis na zadacite... Samo uzivas u voznja... Kazi, da ne znaes ime na nekoja dobra igra so stunt-cars? |
|
Incredible Blue
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас престанав да играм РС игри ама ГТАСА си ја чувам уште како очите во глава!И сан андреас и вајс сити ги имам превртено 2 пати и уште ми се интересни,башка ми враќаат спомени од по раното детство.Петката е ѕвер игра ама треба да имаш и ѕвер машина дома,така можам тука само да си замислувам како некои дечки во Америка си уживаат играејќи ја.Инаку,не знам некои други слободоумни игри така ама мислам дека Dirt 3 ќе ти се допадне.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |