|
Македонски интернет страници за рецепти |
Внеси реплика |
Автор | |
OneLady
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(2)
Испратена: 24.Февруари.2012 во 16:30 |
Значи долго ве следам на форумов, но не сум се регистрирала до сега...Па прво поздрав до сите...Разгледував во постоечките теми во овој подфорум храна и пијалоци и не пронајдов ваква тема.
Па додека прелистував страници во кои што барав рецепти, налетав на www.egotvac.com.mk. Едноставно премногу ми се допаднаа рецептите и како што можам да забележам страницата е релативно нова и решив да ја споделам и со вас. Посебно да им помогнам на младите домаќинки или на студентите како мене, на кои што им здосадило од брза храна и решиле да одвојат малку време за готвење. Значи од сите што ги посетив www.egotvac.com.mk ми е прва на топ листата. Можете и вие да кажете во продолжение и други страници, а исто така да ги коментираме рецептите, Поздрав |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |