|
Помош околу кикбокс тренинг |
Внеси реплика |
Автор | |
Liverpool_Goce
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јануари.2012 во 20:24 |
Здраво. Вака сега, незнаев каде да ја отворам темава па ја отворив овде. Значи вака, јас сакам да започнам со тренирање кикбокс но работата е што јас сум од берово, а во берово нема кикбокс клуб па планирам да си тренирам дома, е сега работата е што јас незнам скоро ништо од кикбокс па ако некој знае некои веб сајтови, ако има некое цд или книга (по можност на македонски јазик) нека ми даде. Или уште подобро ако некој знае овде да ми напише, да ми објасни малку да ми ги каже ударите ова, она така малку да ми пообјасни или пак на овие видео клипови од јутуб ги има ударите http://www.youtube.com/results?sear...=6539l6539l0l7141l1l1l0l0l0l0l274l274l2-1l1l0 ама дали се сите тоа незнам. Сепак ако некој мже да ми помогне ќе биде добро. Ви благодарам однапред .Поздрав.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam ni ja...Linkot ne ti raboti...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не е само youtube.
Еве како за некликачи. И отвори ги сите линкови надолу. Полесно нема. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Liverpool_Goce
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми англискиот најдобро, а овие се на англиски, ама ке гледам да се снајдам некако.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Mirko Filipovic pocnal kako tebe...Ako imas jaka volja i cvrsti race i noze , puni vreca so partali i udri...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Zo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е тешко сам да си почнеш без некој во живо да те подучи. Сепак ако имаш цврста воља барај си на ју туб, се си има. Исто така гледај и борби, но прати ги потезите и ударите...
|
|
EXPRESS YOURSELF
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |