|
Настани што ја обележаа 2011 |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultizin, dobro shto si go smenil naslovot na temata i so toa si ovozmozhil, kako shto posochi Andjelina, da se objavat i negativni raboti.
Samo, ako mozhe pretresi gi onie neshta shto si gi obavil bidejkji ima raboti koi ne se direktno povrzani so makeodnskoto sekojdnevie, kako na primer: 3 јули - Русите незадоволни од бугарската соработка во нафтоводот Бургас-Алекдсандрополис Pretpostavuvam deka mesechnite podatoci bukvalno si gi prenel od nekoj izvor bez da proverish dali i kolku se relevantni za nas. Sega, znam deka i treperenjeto na krilata od peperutkata vo Amazonija mozheme da go povrzeme so Makedonija, no da se potrudime da postirame podirektni neshta za nasheto podnebje. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успесите во 2011 се инспиративни, особено спортските...
Од политичка гледна точка, ќе беше добро ако во 2011 во Македонија се организираше квалитетна опозиција. За жал, тоа не е на повидок.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Квалитетна опозиција е најубавото што може да ни се случи во 2012 но за жал ниту во оваа ниту во наредната не е на повидок позитивно задвижување во таа насока.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех...квалитетна опозиција...хм...нема да ја биде во догледно време ко што тргнале работиве
и патем,еве свежа информација,може небитна за вас,ама мене ми е некаков показател за успеси или неуспеси штотуку се вратив од град...тажна слика...празни продавници,без народ,а полни излози. Тинекс...да претрчаш на каса за 5 минути ,тоа било невозможно на овој ден порано ама ете...тоа е нашето секојдневие драги мои затоа реков,смачено ми е од реклами и километарски фермани со успеси секојдневието на народот овде е малку поразлично од рекламите |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Настани кои ја одбележаа 2011Не сакам да бидам болка во органот за седење... Но сепак... Ќе укажам на една правописна грешка: Има разлика меѓу глаголите одбележува и обележува. Се оДБележува празник и сл., а настаните ја оБележуваат годината, значи и даваат белег и ќе ја паметиме по нив. Можеби ви личи на ситничарење, но мислам дека е значајно.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полар во право си и не е ситничарење туку грешка која треба да се исправи.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto ne go spomena nikoj "Avtenticnoto tolkuvanje na Zakonot za amnestija" ??? ili narodski kazano POMILUVANJETO NA TERORISTITE NA ONA.... Pa normalno...nikoj ne e glupav da se fali so ona sto treba da se srami...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima potreba od toa.... |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, ...4. Македонец ја открил Америка со Колумбо...veruvam deka nenamerno go zaboravile,..
............... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brzi-ов се смее бе...
немој така... мене другар ми одамна ми кажа... Клинтонот по потекло бил од Дебреште... Клинтоница од Дељадровце... да не зборам за Бушот... тој бил од Зрзе, нели има грмушки таму... за жена му не знам... како и да е... и ако не знаеше... Месечината е наша... пошто кога Амстронг слета таму и го стави знамето на чичко Сем... он не знаеше дека Љупчо војводата кога тогаш... ќе му каже... делете ја парчете ја... пак ќе биде МАкедонија... |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |