![]() |
|
Кили легенда |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Мај.2019 во 20:01 |
ПОВТОРНО ДОМА...Кили се вработи на старото работно местоMay 12, 2019 По неколкугодишното живеење на Еквадор и паузата од театарската сцена актерот Кирил Поп Христов се врати во Македонија, и повторно се вработи во Македонскиот народен театар. Тој претходно, во МНТ прв пат се вработи во 1993 година и беше негов матичен театар сè до 2014 година, кога Кили се отсели на Еквадор. Инаку, Кирил Поп Христов е роден на 30 јули 1967 година, во Скопје. Дипломира на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на Факултетот за драмски уметности, Скопје, на отсекот за актерска игра во класата на проф. Љубиша Георгиевски, во 1989 година. Неговата сопругата Гордана Деан Поп Христова сè уште живее и работи на Еквадор како танцов кореограф. Помладата ќерка, Јоана Поп Христова, остана да живее на Еквадор и пред неколку месеци направи венчавка со Родригез Сориа Хозе Луис, а најавија дека наскоро ќе станат и родители. Нивната повозрасна ќерка Нина Деан од 2016 е вработена во Македонскиот народен театар. |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кили живее мирен живот и не дава интервјуаDecember 4, 2018 Актерот Кирил Поп-Христов-Кили, откако пред повеќе од една година се врати во Македонија е секогаш интересен за медиумите.
|
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Мене и ми ставија, раката една ми ја исекоа едната ми ја оставиа само
![]() |
|
![]() |
|
Пу Пу скраја да е ...
Еве и на тебе не ти ставиле патент и ти не си Бред Пит, ама ми се допаѓаш од секогаш ![]() |
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Па добро, со оглед дека не е бред пит вероватно требало да му сошијат патент на устата или да го убијат на раѓање
|
|
![]() |
|
Мене никогаш не ми згрешил ништо
ама едноставно од секогаш не ми се допаѓал
![]() |
|
![]() |
|
Што ви згрешувал човекот
![]() |
|
![]() |
|
Колку се силеше кога беше таму некаде во тунгузија
земјава ја викаше макаронија... Се врати, кога се вратија и неговиве на власт ама не го фермаа за ништо, си го продаде станот и џенем Деф од тука за таквите како него
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Кили замина, не знам дали прочита. Подалеку од Еквадор не можел, не му давале виза за Мара
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ke zaminel zasekogas od ovaa zemja,daleku...od ovaa krasna i jasna zemja..sveta....taka citam a i pricina imal slusam..mu bilo zabraneto da zasadi makar i edno steblo..drvce be,obicno drvce...duri ni na prazikot..Sv.Den na site drva (esenski)golem semakedonski praznik obelezan so boldirano crveno krshe vo Veciti kalendar!.
Eeee,Kili...legendo...i da se "udavis" tamu kolku tolku barem ke se spasis,a nie ke prodolzime da se smeeme...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
А ти се изнасекира па?
![]() Абе секој што оди в затвор има некаква сиштинска причина. Никој не отишол в затвор фамозно како Кили пошто садел марихуана. Сепак, неговото дејствување во матни кругови за нас ќе биди необјаснето (што и каде правел) па ќе останиме вака да се препуцаваме во размер СИТЕ ЗА ЕДЕН, ВАРДАН ЗА КИЛИ ![]() |
|
![]() |
|
Vardan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
a ti se sitis,taka mu se cini? |
|
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ili vo prevod...e ziv,se e drugo laga.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
(_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
(_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |