|
iPhone 4S |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Октомври.2011 во 15:17 |
Сите очекуваа iPhone 5, но од 5 ни трага ни глас.
Наместо тоа, iPhone 4S претставува копија на неговиот претходник iPhone 4, со значителни хардверски подобрувања, скоро два пати побрз процесор, и седум пати подобрена графика од претходниот модел. Новиот iPhone 4S има dual-core А5 процесор кој исто така го има во iPad 2 и е двојно побрз од претходниот iPhone 4, подобра батерија со 8 часа време за зборување, 8 мегапиксели камера со поддршка за 1080p видео, и ќе биде достапна во црна и бела боја. iPhone 4S ја има новата верзија на мобилниот оперативен систем iOS 5, која е достапна од 12 октомври и за другите модели, iCloud за складирање податоци во облакот, и ќе има и нов iPhone асистент Siri кој ќе користи гласовни команди за да прочита порака или да пребарува. iPhone 4S е веќе пуштев во продажба во САД, кога ќе дојде во Македонија останува да видиме што ќе ни кажат од T mobile. Мене лично ми се допаѓа асистентката Siri, чуда прави |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сури и мене ми е .. секси мислам .. по гласот де
може да се замени со убавата секретарка...не за друго, да не љубоморам а разочарана сум што не изменија ништо во изгледот...камерата ај ок ја подобриле, процесорот исто ... ама малку бе..малку барем |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ова па Изменето од Santijago - 16.Јануари.2012 во 07:09 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што сега - брееее ајфон петка, чудо големо. Поголем бил, потенок, поваков, поонаков... Дури се навикнеш на еден, оно друг излегол веќе. Ко чорапи ги направија. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, веќе 2013 Ајфон 5S |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |