|
Постои ли нешто од кое сте зависни? |
Внеси реплика | страница 123 31> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Декември.2005 во 17:40 |
postoi li nesto od koe sto ste zavisni???? t.e. sekoj e zavisen od nesto...ama ste se zaprasale lizosto ne mozete bez toa Nesto??? zosto imate potreba od toa Nesto i bez da vi tekne...??
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:43 |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sme zavisni od cetirite elementi - voda, vozduh , ogan, zemja....ama pokraj niv? nesto sto sekogo posebno go vlece...? pr. jas sum zavisnik od cokoladi, pecurki, kompjuter...i normalno - MUZIKA......i od drugi raboti sum zavisna...ama od ovie...posebno... od muzika.....recisi site sme zavisni od muzika...taaa me vodi niz zivotot kompjuter....psihicki sum zavisna od nego....uste ne mozma da si objasnam zosto postojano bez pricina sednuvam na kompjuter i rabotam nesto sto nema vrska so moite obvrski..... cokoladi i pecurki....i psihicki i fizicki.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависен сум.... од луѓееееееееееееее
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisna sum od internet......pominuvam 10h dnevno pred kompjuter....spijam, jadam i celo vreme sum na kompjuter.....osven koga pravam pauza,decko mi e tuka da m erelaksira i toa....
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти не си авантурист девојко, лелеееее нема шанси да киснам на ком толку време, кога можам да си излезам со светов да си се видам.... ц ц ц ц ц
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno....ne sakam zurki......slavam samo ako ima povod ili ako e praznik.....inace ne me intersira sto pravi mladinata po kaficite i diskotekite....jas imam moj zivot i kako sum odlucila taka ke go ziveam....
p.s. ne sum edinstvena...imam uste 5 drugarki kako mene...ama non-stop online |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сите 6 сте на ком цело време???????????????????????????? но комент |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависник сум од лап топот, ако сакаат да ме казнат нека ми го одземат,ке скинам конци одма:))
Зависник од мобилниот, без него никаде. Зависник од автомобилот, правам кручиња низ град кога сум напната, нервозна, кога тепам време од досада. Зависник сум од овошни јогуртчиња.Дневно мора да имам едно. БЕЗ ОВА НЕМОЖАМ НИКАКО |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da eve momentalno sum so uste 3 zenski i tie do mene tipkaat po lap topot, a drugite 2 se na push pauza |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК ке те послушам останува само јогуртчето
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете така, и внеси малце дух во се*еееееееееееееееее... ти фали тоа мајке ми а нешто дефинитивно премногу ти фали.... авантуристички живот, глава ставам на трупец ако ова не ти фали...... имам осет за вакви работи верувај
|
|
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еххх... што им фали на тие работи, зш да се одвикнува...таман си е
|
|
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |