|
Посакај му нешто убаво на членот над тебе! |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2011 во 08:48 |
Во овие жешки денови, остана само да си посакуваме нешто добро. Тука, во оваа тема посакување САМО нешто добро и ништо друго. Разбравтеее??? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мами на тебе лично ти посакуваам помалку нервози и исто ти посакуваам да се смееш повеќе. Те читам.Интересна си ми.Понекогаш ми доаѓа да те мавнам со некое секирче ,но сепак си многи интересна.
Ајде врати се администраторка и го среди форумов.Те молам.Како твое дете да сум.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја на Емил му посакувам убо да си помини летово, кај и да оди на одмор, што и да прави
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da dobie na poklon nov motor
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si bide cool i da ne presuduva prerano za nekoi raboti pred da ja vidi razreshnicata
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Пајсер ќе му кажам да се понаша како возрастен маж каков е ,а не да си прави заебаница со членовите како да е малку дете.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini ama toa ne beshe za tebe., toj shto mu beshe nameneta ja razbra porakata i si se razbravme., ., a i malku bre emil da ja razbieme monotonijava ., malku i nekoja shega ne ke da e na odmet ., i pokraj cela goreshtina
piesh li poveke technosti Изменето од pajser - 13.Јули.2011 во 11:17 |
|
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не си легнува рано - ноќите се студени |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu posakuvam ubav i prijaten den...
i da ostane pozitiven i vesel kako sto e i sekogas... i da kazam oti si go obozavam tetratceto my dear frend... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мај... ти посакувам господ да те чува од луѓе што на 45 години зеле да играат фарма на ФБ.... Многу непрактични се...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha folki bree
biva li sekoja den da me smees.... so takvi nesto ic ne se druzam od 45......... Ti posakuvam da si ja parkiras kolata vo garaza za pivo festot oti nema da mozis da se dvizis...niz guzvata... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да си помине најубаво на пиво фест
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
., da se vrati vo rubrika ....znae taa kade
|
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не правиш грешки- тетратката е машко (ако тоа се однесува за мене)
п.с. ај сега некој ова да го смести - знае кај треба - кај бисерите |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |