|
СТРУГА ПАМЕТИ СТРУГА НЕ ЗАБОРАВА!!! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
patriot_struga
Нов член Регистриран: 11.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Април.2011 во 13:40 |
Потсетување до сите Стружани за огромното злодело кое ни го нанесе Бранко Црвенкоски.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaжи што се е случило во Струга 2004 г. ?
|
|
patriot_struga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па во 2004 Бранко и Бучко ја променија територијалната распределба на Македонија и кон Општина Струга ги додадоа неколку албански села и оттгаш имаме албанец градоначалник
ова е едно од злоделата за жал ги има уште многу |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да кажеш дека кон територијата на Македонија се добавени неколку албански села кои што до сега бие во границите на Албанија ?
Изменето од емил - 11.Април.2011 во 14:10 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patriot struga мораш во почетниот пост да ни образложиш како си ја осмислил темата,да дадеш твој став,да ја пообјасниш темата...ај потруди се,еве на Емил не му е јасно,а богами и други заборавиле...не беше сега
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
patriot_struga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи кон Општина Струга беа приклучени неколку села кои пред тоа беа како посебни општини(с.Велешта и др) тие се во територијата на Македонија но поради тоа што Б.Ц ги приклучи кон Струга со еден збор Струга ја продадоа на албанците и поради тоа тие се побројни од нас во Општината и имаат нивни т.е албанец градоначалник.
|
|
patriot_struga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледнете го линкот и ќе ви стане се јасно
http://www.youtube.com/watch?v=0f2V7s6DGSc |
|
patriot_struga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
22-јули лето Господово 2004 година Струга, Република Македонија.
Тогашната влада на чело со Бранко Црвенкоски ја ПРОДАДЕ Струга и овозможи зголемување на процентуалната застапеност на Албанците со што тие стануваат мнозинство а МАКЕДОНЦИТЕ малцинство. Пред 6 години стружани покажаа и докажаа дека никој не смее да се пазари со нивните судбини. Понижувањата и штетите по граѓаните на Струга од овој немил настан ги чувствуаме и ден денес. СТРУГА ПАМЕТИ СТРУГА НЕ ЗАБОРАВА!! Линкот објаснува СЕ http://www.youtube.com/watch?v=0f2V7s6DGSc Изменето од Анастеа - 13.Април.2011 во 02:19 |
|
vmro1990
Нов член Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Струга не заборава, Македонија не заборава!
БРАНКО ОДИ СИ, МАКЕДОНИЈА НЕ ТИ ЗАБОРАВА! Поздрав брату! |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си им на Стружани што овие, за 6 години све им вратија што оние другите им земаа 2004година!!! Изменето од Генерал Митре - 11.Април.2011 во 20:40 |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo so nekoj ne potsetuva kako vladeea komunjarite, i pokraj se pak baraat doverba, ni sram ni perde da se nemalo.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Jas_Milojko
Нов член Регистриран: 11.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina ovie snimki se mornicavi koga gi gledam i koga se potsetuvam na toj datum...
...Zamislete sto dozivuvame, covekot(B.C.) koj sto ni ja podeli Struga sega doagja po nasite vrati bara glasovi, covekot koj sto ni gi napravi nasite deca da se cuvstvuvaat gragjani od 2 red,covekot koj sto ne tepase i gi tepase nasite deca!!! e mili moi vreme e da mu ja pokazeme izleznata vrata i ednas za sekogas da si odi od politikata... Branko navistina pocna da zaboravas, no ne si ti kriv krivi se godinite, ne si ti kriv krivi sme nie sto ti veruvavme. Branko odi si i nikogas ne vrakjaj se!!! Nikogas nema da go zaboravime toa sto ni go stori! |
|
patriot_struga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали Стружани ја заборавија 2004 год. и понижувањата кои им ги нанесе Б.Ц.
Секако дека не ја заборавивме таа година многумина ја паметат како вчера да беше. Затоа упатувам апел до сите граѓани на Македонија а посебно до граѓаните на Струга да го казниме сега ние Бранко Црвенкоски на изборите на 5-ти јуни. И да му се пренесе дека во Струга не е повеќе пожелен. |
|
goce mustacot
Нов член Регистриран: 11.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za prvpat Struzani ce se soocat direktno so zlostornikot B.C .Sega e momentot da mu vratat za site ponizuvanja koi im gi nanese.
Da zivee Struga!!!!!! |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |